Ah Nerede Zehra Nil Keser Kimdir?

Ah Nerede Zehra Nil Keser Kimdir? Türk Sinemasının vazgeçilmez filmi Ah Nerede’nin Zehra karakterine hayat vererek ekranlarda karşımıza gelecek olan oyuncusu Nil Keser ile bu yazımızda tanışmaya hazır olun! Daha önce hiç duymadığınız Nil Keser aslen nereli? ve Nil Keser’in doğum tarihi gibi bilgilere kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Ah Nerede’nin Zehra Nil Keser kaç yaşında?

 

Yaşı: 27

Burcu: Koç

Doğum tarihi: 25 Mart 1995

Nereli: İstanbul

Yaşadığı Yer: İstanbul

Boyu: 1.71

Kilosu: 57

Tuttuğu takım: Fenerbahçe

 

Şu an 27 yaşındadır. 

 

25 Mart 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. 

 

Koç burcudur. 

 

1.71 boyundadır. 

 

57 kilodur.

 

Nil Keser aslen İstanbulludur.

 

İstanbul’da ailesi ile ikamet etmektedir.

 

Daha önce oyunculuk eğitimi aldığını bildiğimiz dizi/ film oyuncusu Nil Keser’in üniversite eğitimi alıp almadığı bilinmiyor. Bunlara ek olarak gittiği lise ve ilkokul isimleri de bilinmemektedir.

 

Fenerbahçe takımını desteklemektedir. 

 

Güzeller güzeli oyuncu Nil Keser’in saç rengi en çok merak edilenler sorular arasında kendisine yer buldu. İddialı ve başarılı oyuncu Nil Keser’in doğal saç rengi açık kahve rengidir. 

 

Instagram hesabındaki içeriklerde zaman zaman beğendiği fotoğraflara yer veren Nil Keser platformlardan adeta beğeni yağmuruna tutuluyor. Paylaştığı fotoğraflara bir kere bakan defalarca bakmak istiyor. Lakin burada en çok merak edilen ise göz rengidir. Güzel ve başarılı oyuncu Nil Keser’in göz rengi mavi, gri ve kahverengi arasında gidip gelen farklı renklere dönüşüyor. Nil Keser’in çok fazla merak edilen göz rengi yeşildir. 

 

Çektiği Instagram fotoğrafları ile ilgilerin odağı olan başarılı oyuncu Nil Keser’in ten rengi buğdaydır. 

  

 

 

Bursa ilinde tanınmış ve saygın bir ailenin anne ve baba figüranları ile karşımıza gelen Seniha ve Hakim’in 3 oğlunun İstanbul ilinde eğitim almak üzere bambaşka bir hayat yaşaması üzerine kurulu bir senaryosu vardır. Dizide aileleri tarafından büyük oğul Ferit tıp, Ortanca oğul Murat Hukuk, Küçük oğul Ömer ise mühendislik okulları okuma amacıyla gittiği sanılmaktadır.

İşin komedisi de tam burada başlıyor. Büyük oğul Ferit tıp okulunu tamamlamadan terk eder ve çapkın kişilikli birine dönüşerek hayatını idame eder. Ortanca oğul Murat ise kupon bağımlılığıyla yaşamını sürmektedir. En küçük oğul Ömer ise ailenin görüşlerinin tam zıttı bir mekan olan barda şarkıcılık yapmaktadır. Ferit karakteri çoklu ilişkilerden hoşlanmakta ve birden fazla kadınla aynı anda manitacılık oynamaktadır. Lakin o kadar profesyoneldir ki bunun bir gün ortaya çıkacağını asla düşünmez. Bütün kızlar ise kendisiyle oldukça ciddi düşünerek evlilik hayali kurmaktadır. Dizinin doruk noktası ise çapkın Ferit’in adam olacağı kız Zehra ile zirveye ulaşır.

Lakin Türk Sinemasının unutulmaz filminden uyarlanan bu yeni dizi günümüz çağına da uyarlanarak bambaşka bir boyut kazanacaktır. Çapkın Ferit’in aynı anda idare ettiği Sera, Nihal ve Burçak bir gün birlikte idare edildiği gerçeğiyle karşı karşıya gelir. Bunu kendilerine yediremeyen üçlü Ferit’ten intikam alacaktır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Doya Doya Moda Birben Coşkun Kimdir?

Peperomya Çiçeği Bakımı ve Özellikleri