Ahmet Aga

Ahmet Aga

Ahmet Aga roblox kaç yaşında, gerçek adı? Robloks Ahmet aga kimdir? Ahmet aga mınecraft ve roblox simulator ile kitlesinin karşısına çıktı. Ahmet aga roblox, minecraft, texture pack, skin, ayrıca roblox zombi korku oyunları ile bilinmektedir.

Ahmet Aga yani tam adı ile Ahmet Said Cihan genç youtuber 10 Haziran 1998 yılında dünyaya geldi. 2021 yılı itibari ile 22 yaşında olan genç fenomen youtube kanalı üzerinden yayınladığı oyun videoları ile bir buçuk milyonun üstünde aboneye sahip oldu. Youtube kanalını 4 Temmuz 2013 tarihinde açtı. Youtube kanalında en popüler oyunları arasında Minecraft ve Zula videoları yer almaktadır. Sürekli güncellenen video içerikleri ile takipçileri tarafından Ahmet Aga Youtube fabrikası başlığı ile dikkat çekmiştir. Bu başlıkta oyunlarının sunumunu yapan Ahmet Aga Minecraft tarzı oyunlarını bir şova dönüştürerek renkli ve eğlenceli olarak sunumu ile de takdir ve beğeni toplamaktadır.

Ahmet Aga youtube sayfası diğer youtuberlerdan farklı olarak bir adım öne çıkmasının temel nedeni, kanalın sürekli güncel olması ve neredeyse günlük video içeriklerinin paylaşılmasıdır. Yani Ahmet Aga Youtube sayfası içerik bakımından güncelleme hususunda öndedir. Ahmet Aga Youtube kanalı Tycoon Roblox videoları hususunda çok popüler ve profesyonel paylaşımlar yapmaktadır. Eğer oyun sevdalısıysanız yotube videolarında paylaşılan Tycoon Roblox videolarını izlemek için vakit kaybetmeyin. Ayrıca youtube kanalında popüler olmayan Tycoon videolarını da izleme şansınız bulunmaktadır. Ahmet Aga Türk yapımı oyunlardan birisi olan Zula oyunu ile de oldukça geniş bir hedef kitleye hitap etmektedir.

Yine takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği Ahmet Aga Roblox saklambaç video paylaşımı oldukça popüler ve eğlencelidir. Ayrıca Ahmet Aga Egg Wars yani yumurta savaşları videoları ile de farklı bir kitle kazanmıştır. Ahmet Aga Roblox gerçek hayat, korku asansörü, Minecraft skin ticareti, Jailbreak hapisten kaçış firar videoları, Roblox videoları ile de hayran kitlesini günden güne katlamaktadır. Vücut geliştirme sporları ile çok ilgilidir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Özgün Aydın Kimdir?

Sinan Çalışkanoğlu Kimdir?