Ahsen Eroğlu kimdir?

Ahsen Eroğlu kimdir?

Gerçek adı: Ahsen Eroğlu
Doğum tarihi:  27 Ekim 1994
Doğum yeri: Tekirdağ – Çorlu
Boyu: 1.65 cm
Kilo: 49 kg
Burcu: Akrep
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Ahsen Eroğlu nereli? Kaç yaşında?

Ahsen Eroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ahsen Eroğlu sevgilisi? Ahsen Eroğlu oynadığı diziler, filmleri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ahsen Eroğlu hayatı ve biyografisi

Ahsen Eroğlu Türk dizi oyuncusudur. 2015 yılında başlayan oyunculuk kariyerinde bir çok dizi filmde rol aldı.

Ahsen Eroğlu, 27 Ekim 1994 tarihinde Çorlu’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimine Çorlu’da başladı.  Liseyi tamamladıktan sonra eğitimini Ege Ünivesitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda tamamladı. Üniversite yıllarında ilgi duymaya başladığı oyunculuk serüvenini Sahne 3MOTA bünyesinde almaya başladı. Kamera önü oyunculuk eğitiminin ardından televizyon ekranlarına ilk olarak 2015 yılında Bir Modern Habil Kabil Hikayesi adlı dizi filmi ile merhaba dedi. 2016 ve 2017 yıllarında ard arda farklı rollerde farklı diz projelerinde rol oynamaya başladı. “Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kızlarım İçin, Anne,  İstanbullu Gelin ve Kuzgun” dizileri ses getiren projeleri arasında yer aldı.

Oyunculuk kariyeri  ve televizyon ekranlarına çıkış öyküsünün yanı sıra dizilerde canlandırdığı rollerin hakkını vererek izleyicisi ile bağ kurarak yoğunlaşan güzel oyuncu Ahsen Eroğlu bir anda ciddi bir hedef kitleye sahip oldu. Yetenekleri ve güzelliği ile ön plana çıkan oyuncu fiziki olarak Farah Zeynep Abdullah’a benzetilmektedir.

Ahsen Eroğlu 2020 yılında “Menajerimi Arayın” dizisinde “Dicle” rolüne hayat veren isim oldu. Ahsen Eroğlu, bekar olup günümüzde dizi çalışmalarını devam ettirmekte ve yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Ahsen Eroğlu dizileri ve filmleri

Ahsen Eroğlu oynadığı diziler? Ahsen Eroğlu hangi dizilerde oynadı? Yeni dizisi, rol aldığı tüm filmler aşağıda sıralanmıştır.

  • 2020 – Menajerimi Arayın (Dicle) TV Dizisi
  • 2019 – Kuzgun (Kumru) TV Dizisi
  • 2018 – İstanbullu Gelin (Yaz) TV Dizisi
  • 2017 – Kızlarım İçin (Suna) TV Dizisi
  • 2016 – Anne (Duru) TV Dizisi
  • 2016 – Muhteşem Yüzyıl Kösem (Melek) TV Dizisi
  • 2015 – Bir Modern Habil Kabil Hikayesi TV Dizisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ezgi Çelik Kimdir?

Ezgi Çelik Kimdir?

Ahmet Tatlı kimdir?

Ahmet Tatlı kimdir?