AK Parti’den Serik’te iftar ve seçim bürosu açılışı

AK Partiden Serikte iftar ve seçim bürosu açılışı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- AK PARTİ Serik İlçe Teşkilatı tarafından iftar programı düzenlendi, ardından da seçim bürosu açılışı yapıldı.

Serik DSİ Parkı’nda gerçekleştirilen iftara AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Antalya milletvekili adayları, MYK Üyesi Menderes Türel, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Cumhur İttifakı ilçe başkanları, partililerle davetliler katıldı.

İl Başkanı Ali Çetin, iftar programının açılışındaki konuşması öncesinde AK Parti’nin 28. Dönem Antalya Milletvekili adaylarını tek tek tanıttı. Başkan Ali Çetin, “Burada hepimiz Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarıyız. Onun yolunda beraber yürüyen arkadaşlarıyız. Bununla da gurur duyuyoruz. Seçimlere az kaldı. Canımızı dişimize takıp çalışmalıyız. Durmadan, yorulmadan üzerimize düşen görevi beraberce yaparak 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızın balkonda konuşmasını istiyorsanız durmadan yorulmadan koşacağız” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Kemal Çelik de “Bizim Antalya’mız dünyayı ağırlıyor. Turizmde dünyayı ağırlıyoruz. Dünya Antalya’ya neden gelmek istiyor? Huzur bulmak için, huzurlu ve güvenli tatil yapmak için gelmek istiyor. Türkiye çok büyüyor, Türkiye çok güçlü hale geldi. Kimin sayesinde? Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı’mız sayesinde oldu. Hep birlikte Türkiye, hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Birlik beraberliğimiz çok önemli. Bunu 14 Mayıs’ta da göstermemiz lazım. 14 Mayıs akşamı yine AK Parti iktidarı diyoruz” diye konuştu.

İftarın ardından Atatürk Caddesi’ndeki seçim bürosunun açılışı da gerçekleştirildi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kemer Belediyesi bir projeye daha imza atıyor

Esen depremzedelerle iftarda buluştu