Akdeniz Tipi Diyet

Akdeniz Tipi Diyet: Daha önce bölgesel diyet türü duymuş muydunuz? Akdeniz tipi diyet bu yazımızda sizlere kendisini oldukça iyi tanıtacaktır. Akdeniz diyeti nedir? Bu diyet içerisinde meyve, sebze, tahıl, baklagil grubu ve bitkisel gıda grubunu içerir. Ayrıca tüm bunlara ek olarak hiç mi et tüketmeyeceğiz? Yine aç kalacağımız bir diyet mi? diyorsanız, sizlere müjdemizi vermek isteriz. Bu diyet deniz ürünleri (Balık vs.), Kırmızı et ve tavuk grubunu da kapsıyor. Akdeniz diyet yemekleri ve akdeniz diyeti menüsü içeriğini merak ediyorsanız okumaya devam edin. Cemre ailesi sizlerin daima yanında. İşte o çok merak edilen ve dillere pelesenk olan ve ayrıca çok tıklanan Türk Usulü Akdeniz diyet listesi:

İlginizi Çekebilir: 21 Günlük Ketojenik Diyet Listesi

İlginizi Çekebilir: 10 Günlük Ketojenik Diyet Listesi

Bu diyet içerisinde dikkat edilmesi gereken besin gruplarını içerir ve tüm bunlara ek olarak nasıl beslenmeniz gerektiği konusunda tüyolar verir. Bu liste içerisinde yenebilecek ve yenmeyecek besinler bulunur. Sizler için 3 günlük diyet menüsü örneğini aşağıda paylaşacağız. En iyi akdeniz diyet listesi için:

 

 

İlginizi Çekebilir: 8 Günlük Ketojenik Diyet Listesi

 

 

İlginizi Çekebilir: Ketojenik Diyet ile 2 Haftada 12 Kilo

Bu diyet metabolizmanızın çalışma hızına göre ve ekstra desteklediğiniz eylemlere göre değişiklik gösterir. Mesela hem bu diyeti yapıp hem de sabahları 1 saat yürüyüş egzersizinde bulunan kişilerde bir miktar daha kilo farklılıkları gözlemleniyor. Ayrıca bu diyetin en önemli sırrı günde 2-3 litre su içmekten geçer. Diyette ki bütün besinlere uyamıyorsanız bile su içmeyi ihmal etmediğiniz sürece vücudunuz daha sağlıklı olacaktır ve toksinleri vücut dışına atarken çok da zorlanmayacaktır.

 

İlginizi Çekebilir: 15 Günlük Ketojenik Diyet Listesi

Bu diyet kişiden kişiye değişir. Herhangi bir gün sayısı belirtilecek şekilde düzenlenmemiştir. Fakat sitemiz içerisinde sizlere 3 günlük 3 adet diyet örneği bıraktık. Lakin bu diyeti besinlere dikkat ederek istediğiniz kadar uygulayabilirsiniz. Ayrıca Akdeniz Diyeti uygulamasını yaşam haline getiren pek çok kişi bulunuyor.

 

 

İlginizi Çekebilir: Diyet Hakkında Her Şey

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya OSB CUP şampiyonu belli oldu

Antalya OSB CUP şampiyonu belli oldu

Kemer’de işçilere ek zam