Akşener Konyaaltı çalışmalarına video konferansla katıldı

Haberimizvar – İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya seçim çalışmasına Konyaaltı ilçesinde devam etti. İlçe Başkanı Serap Kaya ve İYİ Partili kadınların eşlik ettiği Kaya, esnafı ziyaret ederek Antalya Kalkınma Raporu hakkında bilgi verdi. Kaya, ilçe teşkilatı ve kadınlarla sohbet ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kaya’yı görüntülü arayarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Genel Başkan Akşener’i selamlayan Kaya, hem Antalya’da hem de Konyaaltı’nda yaptıkları çalışmaları tek tek anlattı.

AKŞENER: TARİH YAZACAĞIZ

Kaya ve İyi Partililere seslenen Genel Başkan Meral Akşener, “Hepinizle gurur duyuyorum. Artık önümüzde sayılı günler kaldı. Bundan sonra gerekirse 24 saat çalışacağız. Bu garabet sistemden kurtulmak için hepimiz biraz daha fedakârlık göstereceğiz. 15 Mayıs sabahına yeni bir Türkiye ile uyanmak bizim elimizde. Vekilimiz Kaya’ya, teşkilatlarımıza ve en çok da kadınlara güveniyorum. Hep birlikte tarih yazacağız” diye konuştu.

ÇÖZÜM İYİ PARTİ’DE

Görüşmenin ardından değerlendirme yapan İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, “Genel başkanımızın dediği gibi artık sayılı günler kaldı. Ziyaret ettiğimiz esnafımız mevcut iktidardan yaka silkiyor. Antalya Kalkınma Raporu’nda esnafımız için çözüm önerilerini sıraladık. 14 Mayıs’ta İyi Parti’yi birinci parti yapacağız. Seçimin hemen ardından kısa bir sürede esnaf kardeşlerimizin sorunlarına kafa yoracağım” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

ENAG: Yıllık enflasyon yüzde 105,19

Kızılcık Şerbeti’nin Heyecanı Bitmek Bilmiyor! Dizide Heyecan Bu Kadar Yükselirken, Başarı Kaçınılmaz…