Alanya Haberleri: Alanya Belediyesi kadına yönelik şiddetle mücale için protokol imzaladı

Alanya Belediyesi kadına yönelik şiddetle mücale için protokol imzaladı

 

ALANYA, (DHA) – ALANYA Belediyesi ile Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) arasında ‘Acil Yardım Hattı’ işbirliği protokolü imzalandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve TKDF Genel Başkanı Canan Güllü arasında imzalanan protokolle TKDF’ye ulaşan acil yardım çağrıları Alanya Belediyesi Aile Kadın Destek Merkezi’ne yönlendirilecek.

Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen imza töreninde TKDF Genel Başkanı Canan Güllü, acil yardım hattının sağladığı hizmetlere ilişkin katılımcıları bilgilendirde. Güllü, “Yapılması gereken konu çok basit, birlikte bir yol arkadaşlığı yapmak. Bu yol arkadaşlığı konusunda dile getirdiğimiz talebin Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından hemen kabul edilmesinden mutluluk duyduk. Umarım birlikte başarılı çalışmalar yürütürüz” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve mağduriyet yaşayan kadınların sorunlarına çözüm bulmak adına yaptıkları çalışmayı anlattı. Yücel, Alanya Belediyesi Aile ve Kadın Destek Merkezi’nin Alanyalı kadınların hizmetinde olduğunu hatırlattı.

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Daha sonra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve TKDF Genel Başkanı Canan Güllü arasında Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı olan 0212 656 96 96 – 0549 656 96 96 numaralı telefona gelen ihbar ve başvuruların Alanya Belediyesi Aile ve Kadın Destek Merkezi’ne yönlendirilmesini sağlayacak protokole imza attı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Başak’ın ailesini ziyaret etti

Şampiyonluk kupası sahibini buldu

Korkuteli Haberleri: Şampiyonluk kupası sahibini buldu