Alanya Haberleri: Başkan Yücel, fırtınada zarar gören seraları inceledi

Başkan Yücel, fırtınada zarar gören seraları inceledi

 

ALANYA, (DHA) – ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçenin batı bölgesinde fırtına nedeniyle seraları zarar gören üreticiyi ziyaret etti.

Alanya’da olumsuz hava koşulları ve fırtına nedeniyle batı bölgesinde 30’a yakın cam ve naylon sera zarar gördü. Başkan Yücel ve ekibi, seraları zarar gören üreticiyi ziyaret etti. Alanya Belediyesi olarak üreticinin yanında olduklarını belirten Başkan Yücel’e ziyarette Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe de eşlik etti.

GÖKTEPE: BÖLGEDE HASAR TESPİTİ YAPILIYOR

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, yaklaşık bir haftadır devam eden yağışlar ve sonrasında gerçekleşen hortum ve fırtınadan dolayı üreticilerin zarar gördüğünü söyledi. Bölgedeki hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü anlatan Göktepe, “Üreticimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için buradayız. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi incelemede bulundu. Üreticilerimize de bu süreçte ne gerekiyorsa yapılacağı sözünü verdi” dedi.

YÜCEL: ÜRETİCİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

Fırtınadan etkilenen seraları inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise şöyle konuştu:

“Hava muhalefetinden dolayı çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek ve bölgedeki hasar tespiti için buradayız. Afetten zarar gören ve tarım sigortası olmayan üreticilerimiz var. Ziyaretlerimiz esnasında afetten zarar gören alanları inceledik. Üreticilerimiz ve muhtarlarımızla durum değerlendirmesi yaptık. Alanya Belediyesi olarak bu afette üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugün de üreticimizin yanında olacağız.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Çivili inşaat kalıplarının bırakıldığı okul bahçesinde oyun oynadılar

Döşemealtı Haberleri: Çivili inşaat kalıplarının bırakıldığı okul bahçesinde oyun oynadılar

‘0’ SIFIR NOKTASINDA SANATA DÖNÜŞTÜ