Alanya Haberleri: Çim sahalara kışlık bakım

Çim sahalara kışlık bakım

 

ALANYA, (DHA) – ALANYA Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından profesyonel lig ve amatör lig takımlarının maçlarını oynadığı çim sahalara çim ekimi, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

TFF Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’un müsabakalarını oynadığı Bahçeşehir Okulları Stadyumu ve antrenmanlarını yaptığı Cengiz Aydoğan Tesisleri Zimbitlik Sahası kışlık bakım, onarım ve yenileme işlemlerinin tamamlanmasının ardından, ilçedeki diğer takımların sahalarında bakım çalışması gerçekleştirildri. Profesyonel ligde yer alan Başkent Üniversitesi Kestel Spor’un müsabakalarını gerçekleştirildiği Alanya Milli Egemenlik Stadyumu’nda kışlık bakım işlemi yapıldı. Amatör lig ekiplerinden Konaklıspor, Payallarspor, Avsallarspor, Mahmutlarspor, incekumspor ve Demirtaşspor’un müsabakalarını yaptığı maç sahalarının ikinci etap onarım işlemi tamamlandı.

Alanya Belediyesi Bahçeşehir Okulları Stadyum Müdürü ve Futbol Sahaları Sorumlusu Münir Kaba, takımların daha sağlıklı ve kaliteli tesislerde antrenman ve maçlarını yapabilmesi için sahalara kışlık bakım yapıldığnı dile getirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Raylı Sistem ilk seferine yoğun ilgiyle başladı

Antalya Haberleri: Raylı Sistem ilk seferine yoğun ilgiyle başladı

Erdoğan açıkladı: Büyükelçiler ‘istenmeyen adam’ ilan ediliyor