Aleyna Dalveren kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aleyna Dalveren kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Oyunculuk kariyerine henüz 5 yaşında iken reklamlarda rol alarak adım atan başarılı şarkıcı Aleyna Dalveren, müzisyen bir ailenin 2. çocuğudur. İkinci kez Umre’ye gitmesi üzerine magazin gündeminde tebrikleri toplayan başarılı oyuncu Aleyna Dalveren 2014 yılında Hastam Çok şarkısı ile müzik dünyasına adım attı. Aleyna Dalveren kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aleyna Dalveren kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aleyna Dalveren kimdir? Kısaca tanıyalım…

Kendisine hediye gelen içkiyi sokağa dökerek Instagram platformunda: “Eyyy ALLAH’ım içkiyi yasak ettiğin haram kıldığın gün sahabe efendilerimiz, bütün içkilerini Medine sokaklarına döküp günlerce oluk oluk o içkiler akarken onlara nasıl sevap yazdıysan, bana da öyle sevap yaz ALLAH’ım sen şahit ol, senin için döküyorum bunu…” açıklaması ile resim paylaştı. Bunun üzerine gözleri üzerine döndüren başarılı oyuncu Aleyna Dalveren’e kısaca göz atalım.

  • Yaşı: 25
  • Burcu: Yengeç
  • Doğum tarihi: 3 Temmuz 1996
  • Nereli: İstanbul
  • Boyu: 1.68
  • Kilosu: 48

Dans etmeyi, spor ve yüzmeyi çok sevdiğini dile getiren şarkıcı Aleyna Dalveren aynı zamanda alışveriş yapmayıda bir hayli sevmektedir. Adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başaran başarılı oyuncuya daha detaylı göz atmaya ne dersiniz?

Aleyna Dalveren kaç yaşında?

Tam bir Britney fanı olduğunu ve Britney’in kendisinin ilham perisi olduğunu dile getiren başarılı oyuncu biz yazımızı yazarken 25 yaşındadır.

Aleyna Dalveren burcu

Özellikle Burberry, Armani, Gucci ve Bershka markalarını tercih ettiğini belirten genç şarkıcı Aleyna Dalveren Yengeç kadınıdır. Yengeç kadınının özgüvenini ve sempatikliğini üzerinde taşıdığını görmekteyiz.

Aleyna Dalveren doğum tarihi 

Türkiye’nin Selena Gomez’i olarak anılan Aleyna Dalveren 3 Temmuz 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Aleyna Dalveren aslen nerelidir?

Küçük yaşta ailesinin mekanında şarkı söylediğini belirten Aleyna Dalveren, reşit olmadığı için polislerden saklanarak söylediğini dile getirdi. Aleyna Dalveren İstanbul da dünyaya geldi.

Aleyna Dalveren nerede oturuyor?

En çok sevdiği çizgi fim karakterinin bugs bunny olduğunu dillendiren başarılı şarkıcı Aleyna Dalveren’in İstanbul da oturduğu bilinmektedir.

Aleyna Dalveren boyu

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra duruşu ile de gözleri üzerinden ayırmayan oyuncu Aleyna Dalveren’in boyu bir hayli Google platformu üzerinde aratıldı. Güzel oyuncunun boyunu sizler için araştırdık. İstanbullu sempatik oyuncu 1.68 boyundadır. Aleyna Dalveren adeta mankenleri aratmayan bir fiziğe sahiptir.

Aleyna Dalveren kilosu

1.68 boyu ile bakanlara 2. kez baktıran sempatik oyuncu Aleyna Dalveren 48 kilo olduğunu ifade etti.

Aleyna Dalveren eğitimi

Aleyna Dalveren İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur.

Aleyna Dalveren telefon numarası

Kahverengi gözleri ile filmlerin aranan isimlerinden birisi haline gelen ve oynadığı dizilerde kadroya adını altın harflerle yazdıran başarılı oyuncu Aleyna Dalveren’in telefon numarası Google platformu üzerinde bir hayli aratıldı. Bizde sizler için Aleyna Dalveren’in telefon numarasını araştırdık. Lakin internet üzerinde elle tutulur bir bilgi bulamadık.

Aleyna Dalveren ne kadar kazanıyor?

Kral Midas’ın Hazinesi adlı sinema filminde rol alan Aleyna Dalveren, köyün ilgi çekici kızı Nazlı’yı canlandırdı. Aleyna Dalveren ne kadar kazandığını takipçileri ile paylaşmamıştır. Lakin Aleyna Dalveren, Hakan Mekik Jewellery pırlanta reklamının yüzü olduğunda 50.000 USD kazandığını belirtmiştir.

Aleyna Dalveren hangi takımlı?

Aleyna Dalveren, vermiş olduğu bir röportajda fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu dile getirdi. 

Aleyna Dalveren hangi dizilerde oynadı?

Aleyna Dalveren Yataş reklamında rol aldıktan sonra Desperate Housewives adlı ABD yapımından uyarlanan dizi olan Umutsuz Ev Kadınları‘nda da rol almıştır. Daha sonra 31 Temmuz 2006 tarihinde Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Son olarak Kral Midas’ın Hazinesi adlı bir sinema filminde rol aldı.

Aleyna Dalveren ne iş yapar?

Ünlü magazin bloggerı Perez Hilton’un Britney Jean Spears’e benzerliğini kaleme alması ile dünya basınında konuşulan Aleyna Dalveren, Sinan Akçıl’dan şarkı aldı. Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç’ın FIFA Playstation oyununda karlı çıkan genç şarkıcı Aleyna Dalveren oldu. Sözleri Sinan Akçıl imzalı ”Enerji” isimli şarkıyı isteyen Aleyna Dalveren’e ”Serdar’ı yenersem şarkı senindir.” sözü üzerine Sinan Akçıl 2-1 yenerek şarkıyı Aleyna Dalveren’e hediye etti.  Küçük yaşlarda reklam filmlerinde rol alan Aleyna Dalveren, şuan hem şarkıcı hemde oyuncudur.

Aleyna Dalveren nasıl ünlü oldu?

Aleyna Dalveren çok küçük yaşlarda reklam filmlerinde rol aldı. Lakin patlama noktası Bugün Ne Giysem yarışmasıyla oldu. Daha sonra reklam deneyimine devam eden başarılı oyuncu Arka Sokaklar ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde de rol alarak hatrı sayılır bir kitle elde etti. Daha sonra kariyerine şarkıcı olarak devam etti.

Aleyna Dalveren’in kullandığı sosyal medya hesapları

Aleyna Dalveren kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Yazımızın sonuna geldiyseniz, sizlere Aleyna Dalveren’in kullanmış olduğu sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan Aleyna Dalveren’in aktif olarak kullandığı sosyal medya hesaplarından ulaşım sağlayabilirsiniz.

Aleyna Dalveren Instagram

Aleyna Dalveren Youtube

Aleyna Dalveren Karabiberim 

1994 senesinde Serdar Ortaç’ın seslendirdiği Karabiberim şarkısına kendi yorumunu katan başarılı şarkıcı Aleyna Dalveren, 7 yıl önce seslendirdiği şarkı toplamda 16.424.806 görüntüleme aldı.

Aleyna Dalveren Yak Yak sözleri

Gelemem kalbime kazıdım ben başka bir yol

Öyle bakma gönlüm hep sonra aldanıyor

Al artık ayazlarını ver baharlarımı yerine koy

Kim haklı kim haksız önce kendine sor

Uğrama buralara hiç gelme

Kalmamış sevgi yüreğinde

Konuşma bence daha küçülme

Bak yoksun artık gözümde

Yak yak söndür beni

Ben o yoldan dönmem geri

Göm kalbine öldür beni

Çak çak bi kibrit yak gemileri

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Melisa Şenolsun kimdir? Diziler, reklam, kardeşi, sevgilisi, annesi, babası

Melisa Şenolsun kimdir? Diziler, reklam, kardeşi, sevgilisi, annesi, babası

İrem Gülenç Balun kimdir? Yaşı, boyu, burç, hobileri, fobileri

İrem Gülenç Balun kimdir? Yaşı, boyu, burç, hobileri, fobileri