Ali Burak Ceylan kimdir?

Kalp Atışı dizisinde hayat verdiği Oğuz karakteri ile seyircileri gerek oyunculuğu gerekse yakışıklılığı ile büyüleyen Ali Burak Ceylan sosyal medya fenomeni haline geldi. Ekran başında başarılı oyuncuyu izleyenler sosyal medya hesaplarını takibe aldılar. Başarılı oyuncu kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaştı. Ceylan’ın takipçileri yakışıklı oyuncu hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Burak Ceylan kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Adı bir dönem Kalp Atışı dizinde rol arkadaşı olan Merve Çağıran ile anılan Ceylan’ın bir dönem birlikte güzel bir birliktelikleri olmuştu. Takipçileri tarafından tam not alan ilişki ancak kısa sürede ayrılıkla noktalandı. Yollarını ayırdıklarını duyuran çiftin takipçileri ise bu habere oldukça üzüldü. Gönül kapıları şuan kapalı olan başarılı oyuncu’nun hayatında şuan için kimse yok. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

2014 yılında “Diriliş Ertuğrul” dizisinde birkaç bölümünde at binme sahnelerinde küçük bir rol alan Ali Burak Ceylan, 2015 yılında yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı ve başrolünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı “Kara Sevda” dizisi ile dizi oyunculuğuna başladı. İlk defa ekran karşısında bir dizi platformuyla çıkan Ceylan seyirciden ilk dizisinde tam not aldı. 2017 yılında yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı “Kalp Atışı” adlı dizide Ali Burak Ceylan; Oğuz karakterini canlandırırken Gökhan Alkan, Öykü Karayel, Ege Kökenli, Fatih Dönmez, Hakan Gerçek ile birlikte rol almıştır.

Aile bağlarına olan düşkünlüğü ile bilinen Ceylan sık sık bu durumu instagram hesabında’da gösteriyor. An itibariyle İnstagram hesabında 1.1M takipçisi olan başarılı oyuncu çoğu gencin idolü haline geldi.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Yasemin Yazıcı hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Arman Yıldız

Berat Efe Parlar