Ali Mavi Özdemir kimdir?

Ali Mavi Özdemir kimdir?

Gerçek adı: Ali Mavi Özdemir
Doğum tarihi: 7 Nisan 2012
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Boğa
Eğitim: İlköğretim
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Öğrenci
İnstagram hesabı için tıklayın

Ali Mavi Özdemir nereli? Kaç yaşında?

Ali Mavi Özdemir kimdir, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Cüneyt Özdemir’in oğlu Ali Mavi Özdemir hangi okulda? Hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ali Mavi Özdemir hayatı ve biyografisi

Ali Mavi Özdemir Türk Televizyoncu ve gazeteci Cüneyt Özdemir’in oğludur. 23 Nisan 2020 tarihinde babası Cüneyt Özdemir ile kameraların karşına geçmesi ile gündem konusu oldu.

Ali Mavi Özdemir 7 Nisan 2012 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Türk televizyonlarının başarılı gazetecisi 5N1K ile bilinen Cüneyt Özdemir ve annesi ise Yeşilçam Sineması’nın güzel oyuncusu Gülşen Bubikoğlu ile ünlü yapımcı Türker İnanoğlu’nun kızları olan Zeynep İnanoğlu’dur. Dayısı oyuncu İlker İnanoğlu’dur.

Ailenin tek çocuğu olan Ali Mavi Özdemir hayatını hem İstanbul’da hem de babası Cüneyt Özdemir’in mesleği gereği Amerika’da ve Londra’da sürdürmüştür. Büyük hayalleri olan Ali Mavi Özdemir youtuber olmak istemektedir.

Ali Mavi Özdemir babası Cüneyt Özdemir ile 2018 yılında Ankara ziyareti sırasında Anıtkabir’i ziyaret ederek Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatmıştır.

Ali Mavi Özdemir babası Cüneyt Özdemir ile 23 Nisan 2020 tarihinde birlikte kameraların karşısına geçmiştir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Berk İskar kimdir?

Berk İskar kimdir?

Duygu Koz kimdir? Onur Buldu eşi kim? Mesleği ne?

Duygu Koz kimdir? Onur Buldu eşi kim? Mesleği ne?