Ali Sürücü kimdir? Kaç yaşında? Sadık Kılıç (sponzi) Ali Sürücü’nün ikizi mi?

Ali Sürücü kimdir? Kaç yaşında? Sadık Kılıç (sponzi) Ali Sürücü’nün ikizi mi?

 

Tikok’un sevilen ismi, Ali Sürücü’yü daha yakından tanımaya ne dersiniz? Ali Sürücü kimdir? Sempatik fenomen Ali Sürücü kaç yaşında? TikTok ortamı hakkında ne düşünüyor? Sadık Kılıç(Sponzi) ile ikiz mi? Merak edilen başka bir soru ise Ali Sürücü’nün sevgilisi var mı? Biz sorduk Ali Sürücü sizler için cevapladı.

Ali Sürücü’yü daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Ali Sürücü’ye kısaca bir göz atalım.

Ali Sürücü hakkında verdiğimiz bu kısa bilgilerden sonra röportajımıza geçebiliriz.

Ali Sürücü, 20 yaşındadır.

Ali Sürücü, 1.87 boyundadır.

Ali Sürücü, Balık burcudur.

Ali Sürücü, 2001 doğumludur.

Ali Sürücü, aslen Yozgatlıdır ve Selanik göçmenidir.

Ali Sürücü, İstanbul’da yaşamaktadır.

Ali Sürücü, telefon numarasını takipçileri ile paylaşmamıştır.

Ali Sürücü, ne kadar kazandığını takipçileri ile paylaşmamıştır.

Ailemin ilk çocuğuyum. Bir erkek, bir kız kardeşim var. Yeteneklerimi anne ve babamdan aldığımı söyleyebilirim. Edit ve kameraya olan ilgim babam, akıcı anlatım durumu ise annemden geliyor.

Öncelikle burçlarla aramın iyi olduğunu söyleyebilirim. Fakat insanoğlunun yaşadıklarıyla birlikte şekillendiğini düşünüyorum. Evet özelliklerini taşıyorum. Ancak özelliklerimi kontrollü bir şekilde yönetiyorum.

Sosyal medya insanlar için çok önemli bir konuma geldi. İnsanlar vakitlerinin çoğunu burada geçiriyor. Ben içerik üreticisiyim ve doğal olarak ben de çok zaman geçiriyorum. Zamanımı buraya harcıyorum çünkü sosyal medya benim için işten ziyade tutku diyebilirim.

İçeriklerimi kendim izleyip beğenir miyim gözüyle hazırlıyorum. Bunun dışında emek ve işin heyecanı da önemli etkenlerden diyebilirim.

Takipçilerimle aramda çok büyük bir sevgi bağı var. Bu beni çok mutlu ediyor. Gelen yorumlar genel olarak bana olan sevgilerini belirtmek için ve içeriğe atılan yorumlardan oluşuyor. İçerikler beğeniliyor. Tabi kimse kusursuz değil gibi bizde kusursuz değiliz eleştiride alıyoruz. Haklı eleştirilere her zaman dikkat ederim. En iyisi için uğraşırım.

Bir çok meslek istiyordum aslında. Oyunculuk, sosyal medya, sunuculuk. Şu an sosyal medya içerik üreticisiyim, ileri ki hedeflerimde oyunculuk ve sunuculuk var.

Müzik dinlemekten vazgeçemem.

Pastadaki pay büyüdükçe eski samimiyetini kaybettiğini düşünüyorum. Ancak yine de bir olay olduğunda herkes bir kişiyi savunup birlik olabilir bu da güzel bir şey.

Pandemiyle birlikte bağışıklık sistemimizi nasıl güçlendireceğimizi öğrendik. Pandemi geçse de daha sağlıklı bir hayat için bağışıklık sistemimi güçlü tutmaya özen göstereceğim.

Her gün yediğim yiyeceklerden sıkılırım. Ama ilk üçe Adana kebap, pizza ve hamburgeri söyleyebilirim.

Her ne kadar iç güzelliğin öneminden bahsedilse de dış görünüşe önem veririz. Dış görünüş bir çoğumuzda olduğu gibi benim için de önemli.

Takipçilerimiz sürekli birbirimize benzediğimizi söylüyordu. Bizde en sonunda buluşma kararı aldık. Görüntümüz dışında düşüncelerimiz de biririne çok benziyor. Bir çok konuda birbirimizin eksiklerini tamamladık ve gerçekten iyi bir ikili olduk.

Özel kalsın.

Yine aynı ismimi seçerdim. İsmimden memnunum.

Felsefe.

Çok iyi uyum sağladığım ve başarı odaklı bir ekiple belirlediğim hedeflere ulaşmak.

Onları çok seviyorum. Sokakta her gördüğümde sanki daha önceden tanışmış gibi oluyoruz. Öyle samimiyiz.

Ali Sürücü ile yaptığımız bu özel röportajdan sonra kendisinin sosyal medya hesaplarını da yazımızın devamına ekliyoruz. Ali Sürücü’ye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

TikTok’un sevilen yüzü Ali Sürücü’nün Instagram hesabında 17 gönderisi bulunmaktadır. Ali Sürücü’nün 174 bin takipçisi bulunan Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Yakışıklı fenomen Ali Sürücü’nün içerik üreticiliği yaptığı TikTok hesabında şu anda 1.6 milyon takipçisi vardır. Ali Sürücü’nün TikTok hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ali Sürücü’nün 484 bin aboneye sahip olduğu Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Ali Sürücü’nün Twitter hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ali Sürücü’nün Çukur dizisi hakkında yaptığı soru cevap videosunu izlediniz mi?

Ali Sürücü’nün hazırladığı Survivor videosunu izlediniz mi?

Ali Sürücü’nün en çok izlenen TikTok videolarını birleştirdiği Youtube videosunu izlediniz mi?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Öykü Berkan kimdir? Sevgilisi ile ayrıldı mı?

Öykü Berkan kimdir? Sevgilisi ile ayrıldı mı?

Ala Tokel kimdir? Tara Tokel ile kardeş mi?

Ala Tokel kimdir? Tara Tokel ile kardeş mi?