ALMAN PAZARINDA ERKEN REZERVASYON PATLAMASI

ALMAN PAZARINDA ERKEN REZERVASYON PATLAMASI

Alman turistlerin seyahat ve tatil arzusu 2024 sezonunda da güçlü olmaya devam edecek. Almanlar arasındaki popüler destinasyonlara yönelik rezervasyonlar iyiye gidiyor.

Alman Seyahat Birliği (DRV) adına Travel Data + Analytics (TDA) tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre, Ocak ayı içerisinde 2024 sezonuna yönelik 3,6 Milyar Euro’luk bir paket tur satışı gerçekleşti. Bu sayı, geçen yılın aynı dönemine göre (2,4 Milyar Euro) ve pandemi öncesi dönem olan 2019’a kıyasla ise ( 3,3 Milyar Euro) yüksek olduğu belirtildi.

Ekonomik belirsizliğe rağmen Almanların çoğunluğu bu yıl tekrar seyahat edecek. Türkiye ve Yunanistan ile Doğu Akdeniz çevresindeki destinasyonlar özellikle yaz aylarının popüler destinasyonları arasında.

Balear Adaları, Kanarya Adaları ve İspanya oldukça popüler 

Balear Adaları, Kanarya Adaları ve İspanya ana karasıyla birlikte İspanya yine gezginler arasında oldukça popüler. Mısır ve Tunus önemli ölçüde arayı kapatıyor. Bu yaz uzun mesafeli seyahatlerin geri dönmesi bekleniyor ve gemi

DRV Başkanı Norbert Fiebig, “Almanlar seyahat etme havasında. Bu sene özellikle erken rezervasyon yapıyorlar. Erken rezervasyon 2024’te çok daha moda olacak. Önümüzdeki yaza yönelik yüksek erken rezervasyon satışları da bunun altını çiziyor” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
OSMANLI MUTFAĞI’NIN ASIRLIK REÇETELERİ ADDRESS HOTEL ISTANBUL’ DA

OSMANLI MUTFAĞI’NIN ASIRLIK REÇETELERİ ADDRESS HOTEL ISTANBUL’ DA

YENİ YATIRIMLARIYLA TURİZMDE ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIRACAK

YENİ YATIRIMLARIYLA TURİZMDE ÇEŞİTLİLİĞİ ARTIRACAK