Alper Rende kimdir?

Son dönemlerin en çok izlenen ve takip edilen fenomeni haline gelen Alper Rende sosyal medya platformu olan Vine de çektiği videolar ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Vine platformun da özellikle babası ile birlikte çektiği videolar sayesin de tanınan Rende şimdi de youtube platformun da en çok izlenen isim haline geldi.

Alper Rende kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik.

Başarısıyla göz dolduran fenomen oyuncu ve youtuber’ın özel hayatı’da merak konusu haline geldi. Hayranları tarafından yakışıklı fenomenin sevgilisi olup olmadığı arama motorlarında sıkça sorulan sorular arasında yer aldı. Gönül kapısını Betül Çakmak ile kapatan “Yeni Nesil” adlı rock grubunun da davulcusu olan Rende’nin uzun süredir yürüttüğü mutlu bir birlikteliği yani sevgilisi vardır.

Son dönemlerin en çok konuşulan ismi haline gelen Alper Vine platformunda kazandığı hayran kitlesi ile sinema filmlerinde rol alan başarılı oyuncu bu zamana kadar üç sinema filminde rol aldı. 15 yakın reklam filminde rol alan sosyal medya fenomeni Oha diyorum kanalın da iki sene boyunca sunuculuk yaptı.

28 Mart 2018 tarihin de açtığı youtube kanalında yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine toparlayan sosyal medya fenomeni 4.17M aboneye ulaştı. Eğlenceli içerikleri ve renkli paylaşımlarıyla günden güne takipçi sayısını arttıran youtuber sevgilisi Betül Çakmak ile de çeşitli video paylaşımların da bulunuyor. Geçtiğimiz günler de İnstagram hesabından “Hem en iyi Youtuber seçildik. Hem de en iyi kozmetik reklam kampanyası ödülünü aldık! Herkese desteklerinden dolayı çoook teşekkür ederim! ” açıklamasını yapan fenomen sevgilisi Betül Çakmak ile ödülü aldıkları pozu paylaştı.

Fenomenlik yolunda yapılan ilk adım olan vine platformunda çektiği videoları anlatan Rende İlk 300 takipçisini kazandığında arkadaşları ile kutlamaya çıktıklarını daha sonraki süreçte insanların onu beğendiği için 5 ay gibi kısa sürede takipçi sayısının giderek arttığından bahsetti. 100B takipçiyi gördükten sonra vine platformu’nun kapandığını bu süreçte ona sunuculuk teklifinin de geldiğini dile getiren Rende iki sene boyunca sunuculuk yaptı. Daha sonrasın da kendi kanalını açan sosyal medya fenomeni her hafta yüklediği özgün ve renkli içerikleriyle dikkatler üzerine çekiyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Alp Cose hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Emir Elidemir

Serkay Tütüncü