Annelinko Gözde Mert kimdir?

İnstagram hesabında annelinko kullanıcı adıyla yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Gözde Mert büyük beğeni topladı. Çok kısa bir zaman diliminde yaptığı paylaşımlar ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan annelinko’nun takipçi sayısı günden güne artmaya devam ediyor.

Gözde Mert kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Bugün ki yazımızda siz değerli okuyucularımız için Gözde Mert ile röportaj yaptık. Kendisine bizi geri çevirmediği için teşekkür ederiz. Biz sorduk o cevapladı. Keyifli okumalar dileriz.

“Gayet mütevazi bir yaşamımız var aslında. Eşim  askeri personel olduğu için şehir şehir geziyoruz.”

“İnstagrama giriş hikayem tamamen yalnızlık. Doğu görevindeydik eşim haftanın 3 günü operasyona gidiyordu. Ben elimde küçücük bir bebekle tek kalmıştım hiç bilmediğim bir memlekette. Korku yalnızlık ve hiç bir şey üretememenin sıkıntısıyla bir sayfa açmaya karar verdim. Daha sonra yaşadığım zorluklara gülmeyi öğrendim ve bunu da sayfamda paylaşmaya başladım. Hiç bir çaba göstermedim aslında sadece yaşadıklarıma güldüm ve paylaştım ben güldükçe çevremde bir sürü gülen anne topladım. Herkes birbirine önerdi ve bu hale geldik.  İki yıldır bu mecradayım.”

“Tek başıma hiç bir tanıdığımın olmadığı bir şehirde yeni doğum yapmış bir kadın olarak, o çocuğu tek basına büyüten bir anne olarak  iyice piştim ve güçlendim. Bu süreçte bu sayfada benimle hikayelerimi paylaşan bütün annelere selam olsun.”

“Doğrusu kendimi fenomen olarak görmedim bu zaman kadar ama artık yaşadığım şehirde,markette,sokakta,yan binada,karşı binada takipçilerimle karşılaşıyorum ve bu beni çok şaşırtıyor. Bir keresinde pijamalarla markete gitmiştim acil bir şekilde ve orda bir bayan gelip çekinerek bana siz annelinko musunuz?  demişti. O an o halde yakalandığım için çok utanmıştım.”

“Annelinko benim dönüm noktam. Kendimi özgürce ifade edebildiğim,derdimi anlattığım ve bir çok anneye moral olup güldüğüm yer halini aldı.”

“Hobilerime gelirsek bir şeyler üretmeyi çok seviyorum. Evde bile boş duramam bir şeyler dikmemem ,örmem ve boyamam gerekir. Mutlaka bir şeylerle uğraşmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Büyük korkularım da var ama en çok beni sıkıntıya sokan Kedi fobim var. Bu yüzden dışarda oturamam ve bu yüzden dışarıda yemek yiyemem hayatımı oldukça kısıtlayan bir durum haline geldi.”

“Eşimle çok alakasız bir şekilde tanıştık aslında ben Mersin’den Orduda’ki kuzenimin doğum gününe gitmiştim . Aynı karakolda çalışıyorlardı bizde bu vasıtayla tanıştık  ve ilk görüşte aşk dedikleri şeyle 5 ay sonra evlendik. Evlilliğin tek sırrı saygı,sevgi ve sadakat bunlar olduğu sürece herşey güzel gidiyor. Eşimle birbirimize çok güveniriz attığımız her adımda birbirimizi destekler arkasında dururuz. Mutlu evliliğimizin sırrı bu galiba.”

“Çok enerjik yerinde duramayan bir yapım vardır. Çokta tezcanlı bir kişiliğim var ki bu huyumu çok sevmem aklımda bir şey varsa onu yapmadan yemek bile yiyemem. Bide bana nasıl davranılırsa aynı şekilde karşılık veririm. Negatif insanlardan hiç haz etmem .”

“İnstagram da tasvip etmediğim ve beni en rahatsız eden şey insanların gerçek hayatta yüzünüze söyleyemeyeceği şeyleri rahatça yazabilmeleri. Kimse kırılır üzülür demiyor bu mecrada maalesef. “

İnstagram platformunda an itibariyle 96.6B takipçiye ulaşan annelinko günden güne takipçi sayısını arttırmaya devam ediyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Büşra İrem Tirindaz hakkındaki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yurdaer Okur

Elif Tümen