Antalya Haberleri: 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’ne sağlık sponsoru

1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübüne sağlık sponsoru

 

ANTALYA, (DHA) – KADINLAR Süper Ligi’nde mücadele eden Antalya’nın tek kadın futbol takımı 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi, Kadınlar Futbol Süper Ligi ekiplerinden 1207 Antalya Spor Kadın Futbol Kulübü ile sağlık sponsorluğu için anlaşmaya vardı. Hastanede düzenlenen imza törenine 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nden Başkan Süleyman Türk, Başkan Vekili ve Direktör Hüseyin Türk, antrenör Tamer Ay, yöneticilerden Arina Poliakova ve Turan Cebe, Medical Park Antalya Hastanesi’nden ise Genel Müdür Sebahattin Tanas ve Genel Müdür Vekili Meltem Demir katıldı. Düzenlenen törende karşılıklı imzalar atılarak sponsorluk anlaşması başlatılırken, yönetici Arina Poliakova, Genel Müdür Tanas’a forma hediye etti.

Sağlık sponsorluğu anlaşması dolayısıyla mutluluğunu dile getiren Başkan Süleyman Türk, şunları söyledi:

“Antalyamız için çıktığımız kutsal yolda Türk kadınını, Türk sporunu hem ulusal hem uluslararası alanda en iyi şekilde temsilde olmanın gayreti ile çalışmalar yürütüyoruz. Bu sene kadın futbolu ülkemizde süper lig ekiplerinin de katılmasıyla kadınlar süper ligi oluşturularak daha da farklı ve daha güçlü bir anlayışa dönüştürüldü. Bizler de her anlamda sağlıklı bir sezon geçirebilmek için Medical Park gibi bir sağlık kuruluşunu yanımızda görmenin, bu anlamda desteğini ortaya koyanların varlığını hissetmemiz çok önem arz ediyor bizim için. Kadın sağlık spor anlayışında bizlere bu desteği sunan başta genel müdürümüz Sebahattin Tanas Bey’e, genel müdür vekilimiz Meltem Demir hanımefendiye ve Medical Park ailesine teşekkürlerimizi kulübüm adına ifade etmek istiyorum. Birlikte tüm sonuçlarda daha sağlıklı olacağız.”

‘Süper Lig’deki tek kadın futbol kulübünün yanındayız’

Genel Müdür Sebahattin Tanas ise “Sağlıklı yaşam bilincinin oluşturulmasına ve sağlığın korunmasına dair farkındalık oluşturmak gibi toplumsal sorumluluklarımız var. Spor da sağlıklı bir hayatın olmazsa olmazı. Toplumun her kesimini spora özendirmek, daha fazla insanın spor yapabilmesini sağlamak amacıyla Türkiye’nin en büyük sağlık gruplarından biri olarak yıllardır spora, sporcuya destek oluyoruz. Süper Lig’deki tek kadın futbol takımımız 1207 Antalya Spor Kadın Futbol Kulübümüze sağlık sponsoru olarak destek vermekten dolayı çok mutluyuz. Anlaşmamız çerçevesinde tüm sporcularımız ve teknik ekibimizin sağlık sorunlarında 7 gün 24 saat yanlarında olacağız. Umarız, birlikte nice başarılara imza atma şansımız olur” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kepezin Sultanları yine set vermedi

Antalya Haberleri: Kepez’in Sultanları yine set vermedi

Korkuteli Belediyespor, evinde lidere yenildi

Korkuteli Haberleri: Korkuteli Belediyespor, evinde lidere yenildi