Antalya Haberleri: Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı

 

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 7’den 70’e her insanın spor yapabileceği, düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri başladı. Voleyboldan tenise, darttan çim hokeyine birçok branşın yer aldığı etkinlik 19 ilçede 9 Ekim’e kadar devam edecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından hazırlanan ‘Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri başladı. Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı’nda düzenlenen kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlik, her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlendi. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, antrenörler, çok sayıda öğrenci ve sporcu katıldı.
Amatör Spor Haftası etkinliklerinde, 7’den 70’e herkes masa tenisi, tenis, voleybol, dart, cimnastik, satranç, bilek güreşi, kickboks, karate, dart, çim hokeyi, mini futbol, bisiklet branşlarında etkinlikler yer aldı. Etkinlikle konuşan Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan “Amatör Spor Haftası’nın sporu farkındalığını ortaya koyacağını ve sporu teşvik edici özelliği olduğunu belirterek, etkinlik ve kutlamalara tüm spor severleri davet ediyoruzö dedi.
Amatör Spor Haftası etkinlikleri 19 ilçede müsabakalarla 9 Ekim’e devam edecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kaçak parfüm operasyonu

SAĞLIK TURİZMİNE İVME KAZANDIRACAK ÇALIŞTAY