Antalya Haberleri: ANTALYA’NIN GURURU OLDU

ANTALYA’NIN GURURU OLDU

HEDEF Fight Club Profesyonel Kickboks K1 Cumhuriyet Kupası, Antalya’nın Manavgat ilçesinde düzenlendi. Organizasyona 80 kiloda ringe çıkan Antalya Asil Fight Club profesyonel sporcusu Ömer Pişgin damga vurdu. Karşılaşmanın ilk raundunda İranlı rakibi Jasim Haneli’yi yere seren Pişgin, kilosunda altın kemerin sahibi olarak Antalya’yı gururlandırdı.

TEK YUMRUK BİTİRDİ

Kendisinden uzun boylu olan rakibini ilk raundun ortasında iplere sıkıştıran Ömer Pişgin, çıkardığı ters yumruk ile sonuca gitti. 1,5 dakikada maçı knockout ile bitiren Pişgin altın kemeri beline taktı. 10 yıldır lisanslı kickboks ve muay thai dövüşçüsü olduğunu belirten 27 yaşındaki sporcu, Avrupa ve Dünya’da ülkemizi temsil ederek başarılara imza atmak, bir aile babası olarak bu işin yapılabileceğini göstermek ve gençlere iyi örnek olmak istediğini söyledi.

AŞÇILIKTAN BOKSA

Asil Fight Club bünyesinde antrenörü Mehmet Köktaş gözetiminde günde en az iki antrenman ile maçlara hazırlandığını belirten Pişgin, Antalya’da uzun yıllar aşçılık mesleği ile kick boksu aynı anda yürüttüğünü ancak artık yalnızca kick boksa odaklandığını söyledi. Asil Fight Club’de yardımcı antrenörlük yapan Pişgin’in bundan önce amatör sporculuğunda Marmara bölge birinciliği derecesi bulunuyor. Pişgin, profesyonel kick boks hayatında ise çıktığı 5 maçta 3 rakibini knockout etti. Diğer iki maçta ise bir mağlubiyet ve bir galibiyeti bulunuyor. Yaklaşık 9 dakika sürecek bir maç için aylarca antrenman yaptıklarını vurgulayan Ömer Pişgin, en çok sponsor bulma konusunda zorlandıklarını söyledi. Pişgin, halkın ilgisinin artmasının, sponsorların ilgisini de arttıracağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya Haberleri: DOĞAL ÜRÜN YAŞAMA BAĞLAR

Ersun Yanal’ın 327 günlük karnesi