Antalya Haberleri: ASSİM’de dron teknolojisi konuşulacak

ASSİMde dron teknolojisi konuşulacak

 

ANTALYA, (DHA) – MURATPAŞA Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri (ASSİM), teknoloji seminerlerinin 6’ncısı dron teknolojisi ve dron bileşenleri üzerine gerçekleştirecek. Akdeniz Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Ömer Aydoğan’ın konuşmacı olduğu seminer zoom üzerinden yapılacak.
Arama kurtarma, yük taşıma, zirai ilaçlama gibi birçok alanda kullanılmaya başlayan dronların geleceği ASSİM’de gerçekleştirilecek seminerde ele alınacak. Öğr. Gör. Aydoğan’ın konuşmacı olduğu ‘Drone Teknolojileri ve Bileşenleri Semineri’, 25 Şubat Cuma günü saat 20.00’de zoom üzerinden gerçekleştirilecek. Seminer programı için Muratpaşa Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden form doldurmak yeterli olacak.
Seminerde, dron kullanım alanları, işletmelerin uzun vadeli yatırımlarında dron sektörüne yönelmeleri ve geleceğe yönelik beklentiler ve Türkiye’de dron ekonomisi gibi konular hakkında bilgiler paylaşılacak. Aynı zamanda dron teknik yapısı ve bileşenleri hakkında verilecek eğitimde Aydoğan, katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

İşte elektrik faturalarındaki düzenlemenin detayları

Kepezli tekvandocuların başarısı

Antalya Haberleri: Kepezli tekvandocuların başarısı