Antalya Haberleri: AÜ’de Erasmus Days etkinlikleri

AÜde Erasmus Days etkinlikleri

 

ANTALYA,(DHA) – AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Erasmus Days kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, etkinlik kapsamında yabancı öğrencilerle fidan dikti.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti, fidan dikti ve pasta kesti. Öte yandan Atatürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantılara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan, Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı, Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Ahter Dilşad Şanlıoğlu, Uluslararası İlişkiler Ofisi çalışanları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

REKTÖR ÖZKAN, FİDAN DİKTİ

Erasmus Days günü kapsamında öğrencilerle ağaç dikimi yapan Rektör Özkan, “AÜ yerli ve yabancı öğrencileri ile birlikte bir güzel bir aile. Öğrencilerimiz bizim göz bebeklerimiz, pandemi sonrasında kampüsümüzün cıvıl cıvıl olması bizleri çok mutlu ediyor. Erasmus Days kapsamında da Erasmus öğrencilerimizle bir araya geldik. Onların ve yurtdışına Erasmus kapsamında giden öğrencilerimizin kültür alışverişinde bulunmaları bütün öğrenciler için hayatlarında önemli bir pencere açmış olacak. Biz de öğrencilerin hayatlarındaki pencereden mutlu bir şekilde hatıralarına bakmaları için güzel günler yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. Rektör Özkan, öğrencilerle yaptığı sohbetin ardından fotoğraf çektirerek eğitim dönemlerinde başarılar diledi.

‘UFKUNUZU GENİŞLETİP ÖNEMLİ TECRÜBELER KAZANABİLİRSİNİZ’

AÜ Konservatuar öğrencilerinin sunduğu müzik dinletisiyle gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan Uluslararası İlişkiler ve Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Turhan, “Her yılın ekim ayında Erasmus Days etkinliği çerçevesinde Erasmus+ programından yararlanmak isteyen öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Bu program size dünyanın kapılarını açıyor. Erasmus+ sayesinde istediğiniz bir ülkede belirli bir dönem öğrenim görme ve staj yapma hakkı kazanabilirsiniz. Böylece ufkunuzu genişletebilir, hayat boyu sizleri daha ileri taşıyacak tecrübeler edinebilirsiniz” diye konuştu.(DHA)

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Son zamlara isyan etti

Büyükşehir, kadın kooperatiflerine üretim tesisi kurdu