Antalya Haberleri: Avrupa Hareketlilik Haftası coşkuyla sonlandı

Avrupa Hareketlilik Haftası coşkuyla sonlandı

 

ANTALYA,(DHA) – ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde ‘Arabasız Gün’ etkinliği gerçekleştirdi.
‘Arabasız Gün’ etkinliği için Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi’nin güney aksı 15.00 -22.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı. Konyaaltı Caddesi’nde “Trafikte Ben de Varım” temalı bisikletler dolaştı. ANTBİS tamir atölyesi de oluşabilecek sıkıntılar için etkinlik boyunca hizmet verdi. Avrupa Hareketlilik Haftası’nda farkındalık yaratmak için Antalya Bisiklet Derneği, Sky Running, Matchup, ABS bisiklet tarafından stant kuruldu. Stantlarda bisiklet kullanımının teşvik edilmesi amacıyla vatandaşlar bilgilendirildi.
VATANDAŞLAR KONSERLE MORAL BULDU
Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesine bağlı Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Yavuz Özcan ve Türkan Saylan Parkı’nda da konser düzenledi. Yerel sanatçılar konserde izleyenlere müzik ziyafeti çekti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Büyükşehirden yangın mağduru ailelere inşaat malzemesi desteği

Antalya Haberleri: Büyükşehir’den yangın mağduru ailelere inşaat malzemesi desteği

Kıbrıs belediyeleri ile işbirliği-kardeşlik protokolü imzalandı

Antalya Haberleri: Kıbrıs belediyeleri ile ‘işbirliği-kardeşlik protokolü’ imzalandı