Antalya Haberleri: Başkan Tütüncü: Kepez’de 90 binden fazla gecekonduyu ortadan kaldırdık

Başkan Tütüncü: Kepezde 90 binden fazla gecekonduyu ortadan kaldırdık

 

ANTALYA,(DHA) – KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez, bizim dönemimizde beyazla siyah kadar bir değişime uğradı. Bizim yıllarımız Kepez’in yeniden değişim, dönüşüm, yeniden şehirleşme, yepyeni bir kimlik kazanma yıllarıydı” dedi.

Kepez Belediyesi, mülkiyet ve imar sorunları çözülen, alt yapısı tamamlanan Gazi Mahallesi’ndeki toplam 36 sokakta, 45 bin metrekare alana 9 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Gazi Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle görüşen istek ve talepleri dinleyen Başkan Tütüncü, sokakta oyun oynayan çocuklara da hediyeler verdi. Gazi mahallesindeki değişim ve dönüşümü anlatan Başkan Tütüncü, “Kepez, bizim dönemimizde beyazla siyah kadar bir değişime uğradı. Bizim yıllarımız Kepez’in yeniden değişim, dönüşüm yeniden şehirleşme, yepyeni bir kimlik kazanma yıllarıydı. 90 binden fazla gecekonduyu ortadan kaldırdık, vatandaşlarımızın mülkiyet problemlerini çözdük. Kentsel dönüşüm projeleri ile Kepezi bambaşka bir noktaya taşıdık. Tabii ki, 50 binden fazla tapu verişimiz, bu da sürecin ne kadar hızlı bir şekilde ilerlediğini bize gösteren bir kanıt” diye konuştu.

DEĞİŞİM KEPEZ’İN HER YERİNDE

Gazi Mahallesi’nin bütün imar yollarının açıldığını belirten Başkan Tütüncü, “Altyapılar tamamlandı, şimdi asfalt çalışmalarıyla bambaşka bir seviyeye erişiyor. Daha önce de sokaklarımız asfalttı. Ama kaliteli ve konforu artırarak yepyeni asfaltlarla, kaldırımlarla bölgeyi bambaşka bir güzelliğe taşıdık. Sadece bu değişim dönüşüm Gazi Mahallesi’nde değil, Kepez’in belli bölgelerinde değil, Kepez’in tamamında bu değişimin izlerini görmek mümkün. Gazi Mahallesi de Kepez’in değişim ve dönüşümünün bir örneği” dedi.

FOTOĞRAFL

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

ETİHAT HOLİDAYS VE BTB TOURS’DAN YENİ İŞBİRLİĞİ

Oyalı eller iş başında

Antalya Haberleri: Oyalı eller iş başında