Antalya Haberleri: Başkan Tütüncü, mahalle esnafıyla buluştu

Başkan Tütüncü, mahalle esnafıyla buluştu

 

ANTALYA,(DHA) – KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesindeki mahalle esnafları ve muhtarları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Baraj Mahallesi’ne yeni inşa edilen spor kompleksinde çocuklarla bir araya gelen Başkan Tütüncü, “Tesisleri yapmak önemli ama çocuklarını neşeli bir şekilde spor yapmaları bizleri daha çok mutlu ediyor” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı, kanaat önderleri ve esnafla bir araya geldi. Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve beraberindeki heyetle ilk olarak Baraj Mahallesi’nde muhtar Adnan Uç’u ziyaret etti. Mahalleye kazandırılan yeni spor kompleksini gezen Başkan Tütüncü, Kepez’in spor altyapısı ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerin yapımına devam edildiğini vurguladı. Başkan Tütüncü, Baraj Mahallesi esnafıyla da kucaklaşmasının ardından Hüsnü Karakaş Mahallesi Muhtarı Ahmet Acar’ı, Sütçüler Mahallesi Muhtarı Kemal Tunç’u ziyaret etti. Habibler Mahallesi’ne geçip esnaf ile sohbet eden Başkan Tütüncü, gezisi sırasında sokakta gördüğü vatandaşlarla da sohbet etti, hal hatır sordu.

KEPEZ, SPOR VE GENÇLİK MERKEZİ HALİNE GELDİ

Baraj Mahallesi’ne inşa edilen Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu’nu gezen Başkan Tütüncü, “Antalya’da şu an hava sıcaklığı 50 dereceyi gösteriyor ve öğrencilerimiz şu an serin bir ortamda spor yapıyorlar. Kepez’de gençlerimizin neşeli bir yaz tatili geçirebilmesi için sezonda spor alt yapısına katkı sunabilecek çalışmaları yapabilmeleri için inşa ettiğimiz spor salonları, Kepez’i gençlik ve spor şehri haline getirdi. Nice yeni spor salonları yaparak, heyecanımızı gençlerle paylaşarak onlara çok daha güzel ortamlar sunacağız” dedi.

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da, “Bugün Baraj Mahallesi’nde Kepez Belediyemiz ve Bakanlığımızın iş birliği ile ortaya çok güzel bir eser çıktı. Kapalı Spor Salonu ve Yüzme havuzu ile 7’den 70’e hizmet veren güzel bir spor kompleksi şekillendi. Bugün burada bu çocukların mutluluğunu görüp, mutlu olmamak mümkün değil” diye konuştu.

‘HER ZAMAN HAYALİMDİ’

Baraj Mahallesi Muhtarı Adnan Uç, muhtarlığın yanı sıra öğrenci taşımacılığı yaptığını, uzun yıllar Kepez’den Muratpaşa’ya spor yapmak isteyen öğrencileri taşıdığını hatırlatarak, “Mahallemize spor kompleksinin yapılması her zaman hayalimdi. Muhtar olduğumda ilk hedefim mahallemize bir tesis kazandırmaktı. Bu konuyu başkanıma ilettim. Hakan Başkanım konuyla bizzat ilgilendi ve bugün burada Baraj Mahallesi’nde spor kompleksi yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

TÜRKİYE İLK SIRADA

Sinir krizi geçiren genç etkisiz hale getirildi

Antalya Haberleri: Sinir krizi geçiren genç etkisiz hale getirildi