Antalya Haberleri: Başkan Tütüncü’den Altınova mesaisi

Başkan Tütüncüden Altınova mesaisi

 

ANTALYA,(DHA) – GEÇTİĞİMİZ hafta Antalya’nın Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, haftasonu ilçesindeki Altınova Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Altınova’ya yapılan okulun tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Düden Mahallesi, Orta Mahallesi, Sinan Mahallesi ve Menderes Mahallesi muhtarlarını ziyaret etti. Başkan Tütüncü ziyaretler sırasında kıraathanede vatandaşlarla buluştu, evlere konuk oldu ve sokakta semt esnafıyla kucaklaştı. İlk olarak Düden Mahallesi Muhtarı Cemali Çetinkaya’yı ziyaret eden Başkan Tütüncü, daha sonra Orta Mahalle Muhtarı Nurten Kurt’u ziyaret etti. Başkan Tütüncü, daha sonra 2019 yılında hayırsever Kübra- Mümün Soydal çifti tarafından bağışlanan 4600 metrekare alan üzerine ihşaa edilecek ortaokul inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından gün sonuna doğru Başkan Tütüncü, Sinan Mahalle Muhtarı Ahmet Avcı ve Menderes Mahalle Muhtarı Mehmet Eren’i ziyaret etti.
EĞİTİM YUVASI
Orta Mahalle Muhtarı Nurten Kurt ziyareti sırasında Altınova’ya verilen sözlerin tutulduğunu ve okul yapımının tüm hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Tütüncü, şöyle konuştu;
“Altınova bir okula daha kavuşuyor. Altınova’ya sözünü verdiğimiz okulun yapımına devam ediliyor. Biz verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Bu çalışmalar yapıldıkça ileriye giden Altınova hepimizi mutlu ediyor. Muhtarımızın da hemşehrilerimizin de yüzü gülüyor. İnşallah öğrencilerimize muhteşem bir ilim irfan yuvası kazandıracağız. Bu ilim irfan yuvası Altınova’ya çok yakışacak Mümün Soydal amcamızı şükranla yâd etmek istiyorum. Kendi arazilerini okul için verdiler. İmar ve mülkiyet problemlerini muhtarımla beraber biz çözdük. Devletimizde buraya muhteşem bir yatırım getirdi. Burada Belediye, Hayırsever ve Devlet iş birliği ile bütün mahallelilerin desteği ile fevkalade bir eğitim yuvası kazandırıyoruz. Biz en çok yaptığımız okullarla iftihar ediyoruz.” (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kaştaki yarım asırlık okul yeniden hayat buluyor

Kaş Haberleri: Kaş’taki yarım asırlık okul yeniden hayat buluyor

Güzeloba’da çalışmalar tam gaz