Antalya Haberleri: Başkan Uysal’dan kaşık havası

Başkan Uysaldan kaşık havası

 

ANTALYA,(DHA) – MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 6’ncı Yöreler Renkler Festivali’nin 5’inci gününe de eşi Ümran Uysal ile katıldı.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Karadenizli, İç Anadolulu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu olup Antalyalı da olan binleri buluşturduğu 6. Yöreler Renkler Festivali sürüyor. Festivalin 5’nci günü Eskişehir’den Sivas’a, Kırşehir’e İç Anadolu Bölgesi’ne ayrıldı. Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndaki festival renkli görüntülere sahne oldu. Gece, Konya’nın sevilen yerel sanatçısı Hanifi Berber konseriyle başladı. Kent meydanı dolduranlar oyunlarla Berber’in söylediği türkülere eşlik etti. Geceye eşi Ümran Uysal’la katılan Başkan Uysal da ısrarları kıramadı ve Konya’nın geleneksel kaşık havasını oynadı. Yöreler Renkler Festivali’nde İç Anadolu Gecesi Neşet Ertaş türkülerinin başarılı yorumcusu Fatih Demirhan konseriyle sona erdi.

Başkan Uysal, gecede İç Anadolu hemşeri derneklerini katılım plaketlerini takdim ederken, “İçinde bulunduğumuz sıkıntıları da hep beraber, omuz omuza, kol kola, birlik beraberlik içinde aşacağız” dedi.(DHA)

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Vali Yazıcı şampiyonları ağırladı

Antalya Haberleri: Vali Yazıcı şampiyonları ağırladı

İSO 500de 52 basamak yükselen ANKUTSANın bu yılki hedefi yüzde 77 büyüme

Antalya Haberleri: İSO 500’de 52 basamak yükselen ANKUTSAN’ın bu yılki hedefi yüzde 77 büyüme