Antalya Haberleri: Çalıştay resimleri sergide

Çalıştay resimleri sergide

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – KEPEZ Belediyesi ile Güzel Sanatlar Derneği (GÜSAD) işbirliğinde Dokumapark’ta gerçekleşen ve 3 gün süren ‘Antalya Resim Çalıştayı’nda tuvale dökülen eserler sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Küratörlüğünü ressam ve resim öğretmeni Ayşe Özmak Mercan’ın üstlendiği sanat çalıştayına 100’den fazla sanatçı katılmış, ‘Antalya’ konulu yağlıboya, akrilik boya ile bez tuvallere Antalya’nın simgesi olan tarihi Saat Kulesi, Üç Kapılar, Aspendos, Side, Perge, Düden, Kurşunlu ve Manavgat şelaleleri yansıtılmıştı.

MÜZİK DİNLETİLİ AÇILIŞ

Çalıştay da üretilen eserler, Dokumapark Modern Sanatlar Galerisi’nde sergilendi. Keman sanatçısı Tülin Gök’ün dinletisi eşliğinde gerçekleşen açılışı Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, GÜSAD Başkanı Ahmet Korkmaz, küratör Ayşe Özmak Mercan birlikte yaptı. Başkan Yardımcısı Özsoy, çalıştaya katılan sanatçılara teşekkür etti, sanata ve sanatçılara önem, değer verdiklerini söyledi.

GÜSAD’DAN TEŞEKKÜR

GÜSAD Başkanı Ahmet Korkmaz’da “Dokumapark’ı sanat etkinliklerine açan, çalıştay da sanatçıların her türlü ihtiyaçları karşılayan, Modern Sanatlar Galerisi’ni de sanatçıların ve sanatseverlerin hizmetine açan Kepez Belediyesi’ne teşekkür etti. Küratör Ayşe Özmak Mercan da, çalıştayın her yıl aynı ay ve mekânda daha geniş katılımla sürdürüleceğini, sergi de ise 100’den fazla eserin yer aldığını ifade etti.(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Aü Tıp Fakültesinden bir ilk

Antalya Haberleri: Aü Tıp Fakültesi’nden bir ilk

Kemer Sualtı Günleri ödül töreni yapıldı

Kemer Haberleri: Kemer Sualtı Günleri ödül töreni yapıldı