Antalya Haberleri: Gönüllülerden ‘burs’ çağrısı

Gönüllülerden burs çağrısı

 

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Yardımlaşma Platformu 6 yıldır ihtiyaç sahibi öğrencilere sağladığı burs desteğini bu yıl 116 öğrenciye ulaştıracak. Sayıyı 150’ye ulaştırmak isteyen platform, gönüllülerden destek bekliyor.

Antalya Yardımlaşma Platformu ve Akdeniz Otizm Spor Kulübü, yurtiçi ve yurtdışındaki gönüllülerin sağladığı destek ile 6 yıl önce 10 öğrenciye burs desteği vererek bir kampanya başlattı. 6 yıldır ilkokuldan üniversiteye kadar farklı yaş gruplarından öğrencilere destek sağlayan platformun destek sağladığı öğrenci sayısı da her geçen sene artıyor. Geçen sene 87 öğrenciye burs desteği sağlanırken, sayı bu sene 116’ya ulaştı. Platform yöneticileri önümüzdeki eğitim öğretim yılında 150 öğrenciye destek sağlamak için gönüllülerden destek bekliyor.

Platform yönetici Halit Mert, burs desteği sağladıkları bazı öğrencilerin meslek sahibi olduktan sonra şimdilerde kendileri de burs desteği sağladıklarını söyledi. Mert, “6 yıl önce 10 öğrenci ile başladığımız burs çalışmamızı, bu dönem başında 100 öğrenciye çıkarmayı hedefliyorduk. Yaptığımız çalışmalarımız sonucunda dönem sonunda 116 öğrenciye burs verme imkanına ulaştık. Şimdi de önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında 150 öğrenci hedefimize ulaşmak için eğitim gönüllüsü hayırseverlerden destek bekliyoruz. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarındaki bu zor mücadeleye destek olarak onların bu zorunu kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Gelen tüm desteklerin hepsini doğru yerlere ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz. İster 1 öğrenci isterse de 20 öğrenciye burs vererek cehaletle olan savaşımıza destek verebilirler” dedi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Eylül karanlığı

Antalyaspor, çıkış yakalamak istiyor

Antalya Haberleri: Antalyaspor, çıkış yakalamak istiyor