Antalya Haberleri: Jandarma 13 hırsızlık olayını aydınlattı

Jandarma 13 hırsızlık olayını aydınlattı

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’nın Kepez ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarını araştıran jandarma ekipleri 13 olayı aydınlattı.

Kepez ilçesi Kızıllı Mahallesi’nde ve civarından son dönemlerde meydana gelen faili meçhul enerji nakil hatlarından, bağ bahçe ile tarladan hırsızlık olaylarının aydınlatılması için Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri ve Kepez Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri birlikte çalışma başlattı.

Jandarma ekipleri yaklaşık 2 ay sürdürdükleri planlı çalışma ve bölgeden temin ettikleri yaklaşık 220 saatlik güvenlik kameralara kayıtlarını inceledi ve şüphelileri tespit etti.

Şüphelilerden M.Y., Antalya il merkezinde yakalandı. M.Y. sorgulamasında arkadaşı Ö.E. ile birlikte son 2 ay içerisinde bölgede 13 farklı hırsızlık olayına karıştıklarını ve çaldıkları malzemeleri Kepez ilçe merkezinde hurdacılara sattıklarını söyledi. Jandarma ekipleri satılan malzemeleri Hurdacılar Sitesi’nde bularak sahiplerine teslim etti.

M.Y. gözaltına alınırken, şehir dışında olduğu tespit edilen Ö.E.’nin ise hakkında yakalama kararı çıkarılması için adli makamlara bildirimde bulunuldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Konyaaltı’nda kışa hazırlık var

Yeni Kahire ihracatçıya fırsatlar sunuyor

Antalya Haberleri: Yeni Kahire ihracatçıya fırsatlar sunuyor