Antalya Haberleri: Kent ormanı kütüphanesi kapılarını açtı

Kent ormanı kütüphanesi kapılarını açtı

 

ANTALYA, (DHA) – KEPEZ Belediyesi’nin doğayla iç içe bir ortamda kitap okumak isteyenler için kurulan Kent Orman Kütüphanesi kapılarını açtı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “16 kütüphane hedefine emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 2023 yılına 16 kütüphane kazandırma sözü üzerine ilçenin dört bir yanına kütüphaneler açılmaya devam ediyor. Kepez Belediyesi, Dokumapark’taki Orman Kütüphanenin ardından Kent Ormanına da doğanın kucağında bir kütüphane kazandırdı. Kent Ormanı Kütüphanesi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Başkan Tütüncü, 16 kütüphane hedefine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Kepez için hizmet yarışı içinde olduklarını belirten Tütüncü, “Kent Ormanı Kütüphanemiz hayırlı uğurlu olsun. Bu kütüphaneyi 32 günde inşa eden çok değerli arkadaşlarımdan ve burada emeği geçen bütün çalışanlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Tütüncü, davetliler ve çocuklarla beraber kütüphanenin açılış kurdelesini keserek, kütüphaneyi gezdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı: Canavarca hisle yapılmamış!

Kanalizasyonda hırsızlık şüphelisi aradılar

Antalya Haberleri: Kanalizasyonda hırsızlık şüphelisi aradılar