Antalya Haberleri: Kepezspor Hümeyra için toplandı

Kepezspor Hümeyra için toplandı

 

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da SMA hastası Hümeyra’nın tedavisi için düzenlenen kampanyaya destek olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, toplanan parayı kampanya hesabına aktardı.
SMA hastası Hümeyra Topal’ın tedavisi için düzenlenen kampanyaya destek olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü, toplanan bağışı kampanya hesabına aktardı. Antalya Valiliğinden onaylı kampanyaya, kulübün antrenörleri ve sporcuları, tedavi için gerekli paraya ulaşmak için katkı koydu. Kulüp bünyesindeki iletişim araçları ile 13 spor branşının öğrenci ve velilerine ulaşılarak, kampanyaya destek olma çağrısı yapıldı.
BİREYSEL BAĞIŞ DA YAPILABİLİYOR
Yaklaşık 2 ay süren bağış toplama çabalarının ardından toplanan miktar, sorumlu antrenörler tarafından kampanya için açılan banka hesabına yatırıldı. Antalya’daki birçok kurum ve kuruluşun ön ayak olduğu bu kampanyada yer almaktan mutluluk duyduklarını belirten Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, “Kulübümüzün amacı yalnızca spor yaptırmak değil. Öğrencilerimize sportmenliği aşılarken, bu kampanyaya duyarsız kalmak istemedik” diye konuştu. Kampanyaya destek olmak isteyenler, tüm operatörlerden ‘HÜMEYRA’ yazıp 6074’e kısa mesaj göndererek 10 TL bağışta bulunabiliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Konyaaltı Bisiklet Takımı ikinci oldu

Robotex Turkey 2022 başlıyor

Antalya Haberleri: Robotex Turkey 2022 başlıyor