Antalya Haberleri: Operadan büyüleyen gece

Operadan büyüleyen gece

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB) özel bir konserle daha müzikseverleri bir araya getirdi. Zengin bir repertuvara sahip olan ‘Operetlerden Seçkiler’ konserinde büyüleyen akşam yaşandı.

Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki opera sahnesinde gerçekleşen ve Atay Ergezen tarafından sahneye konulan, mizansenlerin de eşlik ettiği konserin sahne düzenlemesini Özlem Tekinay, sahne tasarımını Cüneyt Şencan, ışık tasarımını Mustafa Eski hazırladı.

Konserde dünyaca ünlü sevilen, en bilinen operetlerin parıltılı aryaları ve ansamblarını soprano Arzu Yaman, Zişan Damcıoğlu, Serap Demirhan Işık, Meriç Karataş, Esra Serbest ve Gizem Şener, tenor Koray Damcıoğlu, Baha İşler, Fatih Şanal, Dağhan Ergün, Erdi Can Aybaş ve Göksay Yaran, bariton Ümit Burak Tekinay piyanist Metin Kiper’in piyanosu eşliğinde seslendirdi.

Salonu dolduran müzikseverlere göz alıcı ışık efektleriyle renklendirilen sahnede keyifli, neşeli, renkli bir akşam yaşatan Antalya DOB’un sanatçıları alkış yağmuru altında izleyiciyi selamlayarak sahneden ayrıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Manavgat’ta şampiyonluk sözü verildi

CONRAD ISTANBUL BOSPHORUS’A YENİ OPERASYON DİREKTÖRÜ