Antalya Haberleri: Operalı sergi açılışı

Operalı sergi açılışı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA (DHA) – ANTALYALI kadın ressamlar, pandemi döneminde ürettikleri resim çalışmalarını opera şarkıları eşliğinde sanatseverlerin beğenisine sundu.
Antalya Müzesi Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılan sergiye Bahçeli semtindeki Yansıma Sanat Atölyesi’nin ressamları Gül Yengin, Elif Gonca Diker, Bengü Koçaklıoğlu Duran, Yasemen Yatıkçı Tosuner, Emel Öner eserleriyle katıldı.
OPERA ŞARKILARI DİNLENDİ
Serginin onur konuğu ise Eskişehir’den gelen opera sanatçısı Mehmet Erhan Uçar oldu. Salon, bir anda Uçar’ın seslendirdiği opera şarkılarıyla yankılandı. Sanatçı, dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini opera diliyle yorumladı, sergiye ilgi gösteren sanatseverlere keyifli anlar yaşattı. Uçar, salondan alkış yağmuru altında ayrıldı.
ATÖLYENİN DÖRDÜNCÜ SERGİSİ
Atölye yöneticisi Gül Yengin, sergilenen eserlerin bir kısmının pandemi döneminde ‘Evde Kal’, ‘Hayat Eve Sığar’ sloganlarına uyularak evlerde üretildiğini, bir kısmının da normalleşme sürecince atölye de çalışıldığını söyledi. Yengin, “Atölyemizin 4’ncü sergisini açmış olduk. Herkes heyecanlı ve mutlu” dedi.
Yağlıboya, suluboya, akrilik boya teknikleriyle üretilmiş farklı konulardaki resimlerin, üç boyutlu rölyef çalışmalarının yer aldığı rengârenk sergi, 31 Ağustos Salı gününe kadar açık kalacak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İrem Çalhan kimdir? İrem Çalhan ne kadar kazanıyor?

İrem Çalhan kimdir? İrem Çalhan ne kadar kazanıyor?

Melisa Özsarı kimdir? Melisa Özsarı da estetik var mı?

Melisa Özsarı kimdir? Melisa Özsarı da estetik var mı?