Antalya Haberleri: Tekvandoculardan veda özçekimi

Tekvandoculardan veda özçekimi

 

ANTALYA, (DHA) – KEPEZ Belediyesi Spor Kulübü’nün tekvando öğrencileri, yeni sezon başlangıcına kadar sürecek tatil öncesi özçekimle vedalaştı.

Son antrenmanlarının ardından başlayan tatillerine çıkmadan önce özçekim yaparak vedalaşan Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün tekvando öğrencileri, yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Yaşları 6 ile 16 arasında değişen antrenör Derya Uyankaya öğrencileri, kurdukları arkadaşlıklarını ekim ayında başlayacak yeni sezonda da devam ettirmek istiyor. İlk adım olarak beyaz kuşak ile başlayan sporcular, girecekleri sınavı geçmesiyle bir üst kuşağa terfi ediyor.

Öğrencilerine tekme atmaktan önce tekvando sporunun nezaket, bütünlük, sabır, irade gücü olduğu felsefesini öğrettiğini vurgulayan Uyankaya, her antrenman sonunda özçekim yaparak vedalaşmayı gelenek haline getirdiklerini söyledi. Bu sporun çocukların hem fiziksel hem de karakter gelişimine katkı koyduğunu hatırlatan Uyankaya, “Kış okullarımızın başlamasıyla daha fazla öğrenci katılımı bekliyoruz. Velilerimize utangaç ve içe kapanık çocukların bile bu spor sayesinde güven, özsaygı ve girişkenlik özelliklerini edinmeye başladığını söylemek isterim” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

GÖZALICI OTELİYLE GÜRCİSTAN’DA

KASIM’DA ANTALYA’DA BULUŞACAKLAR