Antalya Haberleri: Tütüncü: Akseki ve Gündoğmuş’un da yanındayız

Tütüncü: Akseki ve Gündoğmuşun da yanındayız

 

ANTALYA,(DHA) – MANAVGAT’taki yangın afetinin yaralarının sarılmasına yönelik devam eden çalışmaları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akseki ve Gündoğmuş ilçelerine de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin, tüm imkânları, personeli ve kalbiyle Manavgat’ta olduğu gibi Akseki ve Gündoğmuş’un da yanında olduğunu söyledi.
İçişleri Bakanlığı’nca ‘Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi’ ilan edilen Manavgat’ta yürütülen çalışmalarda görevlendirilen Kepez Belediyesi,  bölgede yaraların sarılması için hummalı bir çalışma sürdürüyor. Kepez Belediyesi ekipleri, sağlık hizmetinden sosyal hizmetlere, veterinerlik hizmetlerinden temizliğe, çadır ve konteyner kurulumuna kadar ihtiyaç duyulan her alanda yangınzedelerin yardımına koşuyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’de gecesini gündüzüne katarak çalışan ekiplerini yalnız bırakmayarak, bölgede incelemelerde bulunuyor, afetzedelerin istek ve taleplerini yerinde dinliyor. Başkan Tütüncü,  belediyesinin Manavgat ilçesi Kalemler Mahallesi’nde yangın afetinin yaralarının sarılmasına yönelik devam eden çalışmaları inceledi.
GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
Bürokratlarından çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Tütüncü, daha sonra Akseki ilçesinde orman yangınından zarar gören Kepezbeleni ile Hocaköy mahallelerini ziyaret etti. Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’ın da eşlik ettiği ziyarette Tütüncü, ilk olarak Hocaköy mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Tütüncü, bu ziyaretin ardından evlerinin yüzde 80’ni yanan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği Kepezbeleni Mahallesi’ne gitti. Mahalledeki 100 evin 85’nin tamamen yandığı bölgede yanan alanları gezdi. Başkan Tütüncü, Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan’dan da yangınla ilgili bilgi aldı.
İlçe sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Devletimiz güçlü. Devletimiz burada. Yok olan evlerin yerine yenilerinin konması, içinin eşyalarının döşenmesi, kirada oturulması ve bu kira giderlerinin karşılanması konusunda devletimiz gerçekten dünyaya örnek bir çalışma yapıyor. Bu bizim için kıymetli. Yeter ki canımız sağ olsun” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Muratpaşa ekipleri Gündoğmuşta

Antalya Haberleri: Muratpaşa ekipleri Gündoğmuş’ta

Gazipaşada kızılçam ormanında çıkan yangın söndürüldü

Gazipaşa Haberleri: Gazipaşa’da kızılçam ormanında çıkan yangın söndürüldü