Antalya Haberleri: Üniversite hastanesine ‘hayat kurtaracak’ bağış

Üniversite hastanesine hayat kurtaracak bağış

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) – AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) ile hayırsever iş insanı Veli Demir arasında AÜ Hastanesi’ne ambulans bağışı için protokol, imza ve teslim töreni düzenlendi.
Rektörlük yönetim kurulu odasında gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan AÜ Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversite hastanesinde 2 hasta nakil ambulansı bulunduğunu dile getirdi. Bağış ile ambulans sayısının 3’e çıktığını söyleyen Prof. Dr. Özkan, üniversite ve şehir bütünleşmesini geliştirmeyi çok önemsediklerini vurguladı. Prof. Dr. Özkan, “Bu bağış hayat kurtarıcı olacak. Birçok insanın hayata tutunmasına vesile olacak. Üniversite ve şehrin bütünleşmesine güzel bir örnek. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile otopark inşaatımız devam ediyor. Onun yanında hayırseverlerin desteği ile otel inşaatımız devam ediyor. İkisi de bitince hizmet açısından vatandaşlarımızın büyük katkısı olacak. Bu güç birliği çok önemli. Bunun yanında otelimizde eğitim de verilecek, turizm fakültesi öğrencilerimiz stajda yapacak” diye konuştu.
Hayırsever Veli Demir, “Devletimiz her şeyi yapıyor ama her şeye yetişmenin imkanı yok. Burada ekonomik durumu iyi olan iş insanları devreye girmeli. Hastalara müdahalede ambulansın faydalı olmasını diliyorum” dedi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete de bağışlanan ambulansın hastalara müdahale edebilecek donanıma sahip olduğunu ifade etti. Törende hayırsever Veli Demir’i kuzeni Ali Demir de yer aldı.(DHA)

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Serik Belediyespor seyircisi önüne çıkıyor

Serik Haberleri: Serik Belediyespor seyircisi önüne çıkıyor

Çalınan keçiboynuzları sahibine teslim edildi

Antalya Haberleri: Çalınan keçiboynuzları sahibine teslim edildi