Antalya Kitap Fuarı yarın kapılarını açıyor

Hayata Okuyarak Devam sloganıyla bu yıl 12’ncisi düzenlenen Antalya Kitap Fuarı21 Ekim Cuma günü saat 10.00’da kapılarını okurlara açıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan fuar, bu yıl da binlerce kitapseveri ağırlayacak.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER FUARDA

200’den fazla yazarın ve yayınevinin katılacağı fuarda, birbirinden ünlü isimler okurlarıyla imza günleri ve söyleşilerde buluşacak. 30 Ekim’e kadar sürecek olan organizasyonun onur konuğu kitapları aylarca en çok okunanlar listesinde kalan ve reyting rekorları kıran Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi dizilerle ekranlara taşınan Gülseren Budayıcıoğlu olacak.

Cam Piramit Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan fuar, her gün saat 10.00 ile 20.00 arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

AÇILIŞ TÖRENİ SAAT 15.00

Türk ve Dünya edebiyatının önde gelen isimlerini ağırlayacak olan Antalya Kitap Fuarı’nda Rusya’nın en çok okunan yazarlarından Chingiz Abdullayev, Ayşe Kulin, Üstün Dökmen, Sevil Atasoy, Altan Öymen, Enver Aysever, Osman Pamukoğlu, Levent Gültekin, Sinan Akyüz, Dr. Mustafa Karataş, Ahmet Şafak gibi pek çok yazar imza günü ve söyleşi etkinliği yapacak. Kitap Fuarı açılış töreni ise 21 Ekim Cuma günü saat 15.00’da Cam Piramit Kongre Merkezinde yapılacak. Onur konuğu Gülseren Budayıcıoğlu’nun söyleşisi açılış töreninin hemen ardından kongre merkezinde saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Antalya kitap fuarına tüm Antalyalılar ve kitapseverler davetli.

ANTALYA KİTAP FUARI CAM PİRAMİT: 10.00-20.00

AÇILIŞ TÖRENİ CAM PİRAMİT: SAAT:15.00

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU SÖYLEŞİ SAAT: 16.00

 

 

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

‘Kamelyalı Kadın’, üç temsille sezona veda ediyor

TAMER ÇİÇEK ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ