Antalya semalarında Bilimfest coşkusu 

Antalya semalarında Bilimfest coşkusu

 

ANTALYA, (DHA) – KEPEZ Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenleyeceği Antalya Bilim Festivali’nin (BİLİMFEST) gökyüzünde görkemli tanıtımı yapıldı. 
Bilim ve teknolojinin buluştuğu 2. Antalya Bilim Festivali’nin açılışına sayılı günler kala, Türk Hava Kurumu’nun profesyonel ekiplerince paramotor uçuşu gerçekleştirilerek, BİLİMFEST’in gökyüzünde tanıtımı yapıldı. Kepez Belediyesi gökyüzündeki tanıtım ile gençlerin bilim ve havacılık konularındaki ilgisini artırmayı hedefliyor. 
Paramotor ile Konyaaltı sahilinden kalkış gerçekleştiren ekipler, gökyüzünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk bayrağı eşliğinde BİLİMFEST’in tanıtım pankartını sergiledi. 19-22 Ekim’de Dokumapark yerleşkesinde düzenlenecek BİLİMFEST’te TÜBİTAK, ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TÜMOSAN, TUSAŞ, TURKSAT, TUA, MKE, ANZATSAN, SARSILMAZ, BMC, ÜNİVERSİTELER, TEKNOKENTLER başta olmak üzere yerli ve milli teknoloji üreten kurumlar yer alıyor. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Hıdırlık Kulesi çevresine seyir terası projesi

Hıdırlık Kulesi çevresine seyir terası projesi 

Kaleiçinde karekod plakalı konaklar, yapının belgeselini gösterecek

Kaleiçi’nde karekod plakalı konaklar, yapının belgeselini gösterecek