Antalya SGK’da veda yemeği

Antalya SGK'da veda yemeği

 Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Tanrıöver tarafından verilen veda yemeğine kurum personeli katıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen veda yemeğinde, mesai arkadaşları Hayrettin Öztürk’e yeni kariyerinde başarılarının devamını diledi.

Kurum değiştiren Hayrettin Öztürk’e görev yaptığı süre boyunca sergilediği özverili çalışmaları ve sunduğu katkılardan dolayı plaket takdim eden SGK İl Müdürü Mehmet Tanrıöver, “Kurumumuzda görev yaptığı süre boyunca gösterdiği gayret, disiplin ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.

Konuşmasında ayrıca Antalya SGK’nın elde ettiği kurumsal başarılara da değinen Tanrıöver, şöyle konuştu:

“Göreve başlamadan önce İl Müdürlüğümüz 2024 yılı Ağustos ayında Türkiye genelinde 45’inci sıradayken, göreve başladıktan sonra ekip ruhu, uyum ve özverili çalışmamız sayesinde İl Müdürlüğümüz büyük bir ivme kazanarak kısa sürede 1’inci sıraya yükseldi ve bu başarısını tam 9 aydır aralıksız sürdürmektedir. Bu başarı tamamen Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ailesinin ortak emeği, disiplini ve fedakarlığının bir göstergesidir.”

Bir restoranda düzenlenen organizasyon, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
BES Antalya: Sefalete teslim olmayacağız!

BES Antalya: Sefalete teslim olmayacağız!

Serik’te seralarda hasar tespit çalışmaları başladı

Serik’te seralarda hasar tespit çalışmaları başladı