Antalya’nın yeni basketbol yıldızları

 Kepez Belediyesi Spor Kulübü ile Antalya 07 Basketbol Kulübü’nün birlikte kurduğu Kepez Belediyesi Antalya 07 Basketbol Takımı, Kızlar Basketbol Gençler Ligi’nde (BGL) Antalya’yı temsil etmeye başladı. Süper Lig’de oynarken gençler ligine de davet edilen Antalya 07 Basketbol Genel Müdürü ve Başantrenörü Rıza Darenlioğlu ile Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal arasında imzalanan protokol ile belediyenin alt yapı oyuncularıyla yeni bir takım oluşturuldu.

 SÜPER LİG DÜZEYİNDE

 Basketbol Federasyonu’nun gençleri teşvik etmek amacıyla açtığı gençler ligi takımlarına, Süper Lig’de oynayanlar ile aynı imkanlar sunuluyor. Kadın Basketbol 2’inci Lig’de oynayan ablalarına alt yapı oluşturan Kepez’in kızları, bu yeni lig ile Süper Lig düzeyinde maç yapma imkanı buldu.

 Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi dev kulüplerin genç takımlarının yer aldığı A Grubu’nda mücadele eden Kepez Belediyesi Antalya 07 Basketbol Takımı, pazartesi günü BOTAŞ ile karşılaşacak. Turgut Özal Spor Salonu’nda saat 14.00’teki karşılaşma ücretsiz olacak.

 BASKETBOLCU KIZLARI DAVET ETTİ

 Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, amaçlarının, Kepezli gençleri Türkiye çapında kendilerini gösterme fırsatı sunmak olduğunu söyledi. Oyuncularının gelişimine sağlamak için bu lige katıldıklarını belirten basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi İbrahim Saraçoğlu ise “Bu ligde transfer sezonu devam ediyor. 2003-2007 arası doğumlu kızlarımızın katılma hakkı var. Antalya’daki basketbola gönül vermiş tüm kızlarımızı takımımıza katılmaya ve onları desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Penaten Krem Ne İşe Yarar? Penaten Krem Nasıl Kullanılır?

Satranç turnuvasının birincisi Antalyadan

Antalya Haberleri: Satranç turnuvasının birincisi Antalya’dan