Antalyaspor galibiyete odaklandı

 Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, yarın sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Antalya Stadyumu’ndaki maç 20.00’da başlayacak. Fraport TAV Antalyaspor, maçın hazırlıklarına teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’ndeki antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde kırmızı beyazlılar taktik çalıştı. Antrenmanda teknik direktör Ersun Yanal futbolcularına Adana Demirspor maçının taktik provasını yaptırdı.

HEDEF GALİBİYET

Fraport TAV Antalyaspor, Adana Demirspor maçına galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak. Son 14 lig maçında 2 galibiyet alabilen Fraport TAV Antalyaspor, yükselişe geçmeyi istiyor. Bu sezon 7 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi alan kırmızı beyazlılar, Adana Demirspor maçını kazanarak, milli maç arasına moralli girmeyi hedefliyor.

SON 9 MAÇTA TEK GALİBİYET

Adana Demirspor’u konuk ettiği üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Fraport TAV Antalyaspor, sahasındaki tek puan kaybını rakibini ağırladığı ilk karşılaşma Haziran 1983’te yaşadı. Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı son 9 resmi maçın sadece birini kaybeden Adana Demirspor bu karışlaşmalarda 3 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Fraport TAV Antalyaspor, tek galibiyetini sahasındaki son karşılaşma olan 2015 Mayıs’ta aldı. Fraport TAV Antalyaspor Süper Lig’e o sezon yükselen takımları konuk ettiği son iki maçı da kazandı.

YANAL İLKİ YAŞAMAK İSTİYOR

Evinde oynadığı son 3 Süper Lig maçının ikisini kazanan Antalyaspor, daha önceki 12 iç saha karşılaşmasında tek galibiyet alamadı. Deplasmanda oynadığı son 55 Süper Lig maçını kazanamayan Adana Demirspor ise 13 beraberlik 42 mağlubiyetle ligde devam eden en uzun seriyi yaşıyor. Fraport TAV Antalyaspor’un Süper Lig’de attığı son iki gole de katkı sağlayan ve bu sezon ilk kez Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında fileleri havalandıran Güray Vural, Ekim 2015’teki üç maçlık serisinden bu yana üst üste 2 den fazla karşılaşmada gol sevinci yaşamadı. Teknik direktör Ersun Yanal, Fraport TAV Antalyaspor’un başında yabancı teknik adamların çalıştırdığı takımlara rakip olduğu hiçbir Süper Lig maçını kazanamadı. Deneyimli teknik adam bu karılaşmalardan 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

ATSO’dan Coğrafi İşaret Belgesi

Çiğ Fındığın Faydaları Nelerdir?