Antalyaspor, Giresun’a moralli gidecek

 Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 1 beraberlik ve 2 yenilgi elde ederek istediği sonuçları alamayan Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında Diyarbekirspor’u 5-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Ghacha, Milosevic, Gökdeniz Bayrakdar(2) ve Mukairu kaydetti. Akdeniz temsilcisi aldığı galibiyetle ligin 11’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçına moralli gidecek. Antalyaspor, pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başlarken, takımın başına getirilen Nuri Şahin ise futbol sorumlusu olarak ilk galibiyetini Güneydoğu temsilcisine karşı elde etti.

SUSKUN GOLCÜLER KUPADA AÇILDI

Fraport TAV Antalyaspor’da bu sezon ligde forma giydikleri sürede gol atma başarısı elde edemeyen Gökdeniz Bayrakdar ile Paul Mukairu, 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor karşısında bu sezonki ilk gollerini kaydetti. Genç golcülerden Gökdeniz Bayrakdar attığı 2 golle yıldızlaşırken, Nijeryalı Mukairu ise takımının 5’inci golüne imza atarak gol sevinci yaşadı.

Kırmızı beyazlı takımda sezon başında Konyaspor’dan takıma dahil edilen orta saha oyuncusu Deni Milosevic de bu sezon oynadığı resmi maçlarda ilk golünü atma sevincini yaşadı. Antalyaspor’un ilk golünü kaydeden Ghacha ise ligde 10’uncu hafta oynanan ve 2- 1 kaybedilen Medipol Başakşehir maçında takımının tek golüne imza atmıştı.

3 OYUNCU İLK KEZ

Akdeniz temsilcisi Fraport TAV Antalyaspor’da, Diyarbekirspor karşısında ilk 11’de başlayan kaleci Diogo Souso, mücadelenin ikinci yarısının başında oyuna dahil olan Ersin Zehir ile Mustafa Erdilman ise kırmızı beyazlı takımla bu sezon ilk resmi mücadelelerine çıkma başarısı elde etti.

NURİ ŞAHİN’İN İLK GALİBİYETİ

Ligde oynanan Adana Demirspor maçının ardından görevinden ayrılan Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yerine futbol sorumlusu olarak getirilen Nuri Şahin, ilk galibiyetini kupa maçında Diyarbekirspor’a karşı elde etti. Şahin, ligde oynanan DemirGrup Sivasspor ile 2-2 ve iç sahada 2-1 kaybedilen Medipol Başakşehir maçlarında galibiyet sevinci yaşayamamıştı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İbradı ve Aksekiyi bağlayan Halaç yoluna bakım onarım

Antalya Haberleri: İbradı ve Akseki’yi bağlayan Halaç yoluna bakım onarım

Kepezde budanan ağaç dalları sanata dönüştü

Antalya Haberleri: Kepez’de budanan ağaç dalları sanata dönüştü