Antalyaspor seriyi 5’ledi

 Ara transfer döneminde kadrosuna Luiz Adriano, Fernando Martins, Admir Mehmedi, Alassane Ndao ve Sinan Gümüş’ü katarak iddialı bir kadro kuran Fraport TAV Antalyaspor, ligin 27’nci haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Akdeniz ekibi aldığı beraberlikle ligde puanını 32’ye yükseltirken, yenilmezlik serisini de 5’e çıkardı.

  SERİYİ 5’LEDİ

 Akrepler, ligde oynadığı son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak hanesine 9 puanı yazdırmayı başardı. Antalyaspor, dış sahada 2-1 kaybettiği Ç. Rizespor maçının ardından oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük (3-0) ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (2-1) mücadelelerini kazanırken, Gaziantep FK (0-0), Beşiktaş (0-0) ve Adana Demirspor’a (0-0) karşı ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

 SON 3 DEPLASMANDA YENİLGİ YOK

 Bu sezon deplasmanda puan almakta zorlanan Fraport TAV Antalyaspor, oynadığı son 3 dış saha maçında ise 5 puan toplamayı başardı. Kırmızı beyazlılar deplasmanda oynadığı son 3 maçını da kaybetmezken 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Akdeniz ekibi Antalyaspor, ligde 14 deplasman maçında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi ile toplamda 10 puan kazandı.

 5 MAÇIN 4’ÜNDE KALE KAPANDI

 Akrepler, ligde oynadığı son 5 haftada kalesini de rakiplerine kapatmayı başardı. Antalyaspor, 5 maçın 4’ünde kalesini kapatırken meşin yuvarlağı sadece 1 kez kalesinde gördü. Fraport TAV Antalyaspor, ligdeki son 5 maçında sadece Yeni Malatyaspor deplasmanında topu filelerinde görürken, rakiplerine ise 5 gol atmayı başardı.

 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

5 ay sonra yeniden…

Ispartanın gül pembesi davasında toplatma kararı iptal oldu

Antalya Haberleri: Isparta’nın ‘gül pembesi’ davasında toplatma kararı iptal oldu