Antalyaspor seriyi 5’leme peşinde

 Süper Lig’de 26’ncı haftayı 31 puanla 14’üncü sırada tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor, ligin 27’nci haftasında cuma günü deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarına futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekipte zorlu maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy’un sakatlıkları sürüyor. Antalyaspor, Adana Demirspor’u mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmanın peşinde.

 SERİYİ 5’LEME PEŞİNDE

 Fraport TAV Antalyaspor, geçen hafta 111 gün sonra deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u yenerek son 4 maçında 8 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı beyazlı ekip, ligdeki son 4 maçında Gaziantep FK (0-0) ve Beşiktaş (0-0) ile berabere kalırken, VavaCars Fatih Karagümrük (3-0) ve Yeni Malatyaspor’u (2-1) yenmeyi başardı. Akrepler, cuma günü saat 20.00’de deplasmanda oynanacak Adana Demirspor maçında da hanesine puan ya da puanlar yazdırarak yenilmezlik serisini 5 maça çıkarmayı hedefliyor.

 DEPLASMANDA PUAN ALMAKTA ZORLANIYOR

 Kırmızı beyazlı ekip, bu haftaya kadar ligde 13 dış saha maçına çıktı. Antalyaspor, 13 maçta yalnızca 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 kez de sahadan yenilgi ile ayrıldı. Akrepler, bu sezon deplasmanda sadece GZT Giresunspor ve Yeni Malatyaspor’u yenmeyi başardı. Fatih Karagümrük, Sivasspor ve Beşiktaş ile berabere kalan Antalyaspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Atakaş Hatayspor, Kayserispor, Konyaspor, Galatasaray, Göztepe ve Ç. Rizespor maçlarını ise kaybetti. 

Antalya HABERİ

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Teneffüs Park zamanı

Antalyaspor, ikinci devrenin en az gol yiyen takımı

Antalya Haberleri: Antalyaspor, ikinci devrenin en az gol yiyen takımı