Antalyaspor’da 8 haftada 3 oyuncudan vazgeçilmedi

 Süper Lig’de istenilen sonuçları alamayan ve teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına yıldız oyuncusu Nuri Şahin’i futbol sorumlusu olarak getiren Fraport TAV Antalyaspor’da 8 maç sonunda 3 oyuncu bütün maçlarda forma giyme başarısı yakaladı. Kaleci Boffin, defans oyuncuları Güray Vural ve Veysel Sarı, geride kalan 8 haftada 720’şer dakika formayı terletti.

 BOFFİN 8 HAFTADA 2 KEZ KALESİNİ GOLE KAPATTI

 Kırmızı beyazlı ekibin 33 yaşındaki Belçikalı eldiveni Ruud Boffin, bu sezon oynanan 8 maçta da kaleyi teslim aldı. Tecrübeli kaleci 8 maç sonunda 720 dakika sahada kalırken en çok forma giyen oyuncuların başında yer alıyor. Boffin, 8 maçta kalesinde 12 gole engel olamazken, sadece 1-0 kazanılan Yeni Malatyaspor maçında ve golsüz sona eren Fatih Karagümrük maçlarında kalesini gole kapattı.

 SEZON BAŞINDA TAKIMA KATILDI, FORMAYI KAPTI

 Antalyaspor’da, sezon başında bedelsiz bir şekilde takıma kazandırılan sol bek oyuncusu Güray Vural da 8 maçın tamamında görev alan isimlerden biri oldu. Başarılı defans oyuncusu 8 maç sonunda 720 dakika kırmızı beyazlı takımın formasını terletirken 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu. Vural, takımının 1-0 kazandığı Yeni Malatyaspor maçında galibiyet golünü atarken, 2-0 öne geçilen ve 3-2 kaybedilen Beşiktaş maçında da 1 asist yapma başarısı gösterdi.

 VEYSEL SARI İSTİKRARI SÜRDÜRDÜ

 Geçtiğimiz sezon takımın en çok forma giyen oyuncularından olan tecrübeli defans oyuncusu Veysel Sarı, bu sezon oynanan maçlar sonunda takımı adına en çok forma giyen oyuncuların başında yer aldı. Kaleci Boffin ve Güray Vural gibi 720 dakika sahada kalan Sarı, 3-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçında 1 asist ve takımının 2-0 öne geçip 3-2 kaybettiği Beşiktaş maçında 1 gol atma başarısı yakaladı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

TÜRKİYE’NİN EN SEVİLEN FUARI YÖREX’İ 5 GÜNDE 342 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Buket Uzuner ve Cevat Çapana onur ödülü

Antalya Haberleri: Buket Uzuner ve Cevat Çapan’a onur ödülü