Antalyaspor’da kupa mesaisi başladı

 Süper Lig’in 10’uncu haftasında sahasında Medipol Başakşehir’e 2-1 yenilen Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü Tur maçında karşılaşacağı Diyarbekirspor maçının hazırlıklarına ara vermeden Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde başladı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’un futbol sorumlusu Nuri Şahin, saha çalışmaları öncesi oyuncularıyla kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı takımda Başakşehir maçında ilk 11’de sahada olan futbolcular günü fitness salonunda yenileme antrenmanı yaparak tamamlarken, diğer oyuncular ise fitness çalışmasının ardından yeşil zeminde hazırlıklarını sürdürdü.

 

POLİ ANTALYA’YA GELDİ

 

Fraport TAV Antalyaspor’un Adana Demirspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve tedavisi için İtalya’da bulunan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu ise Antalya’ya geldi. İtalya’daki sürecini tamamlayan tecrübeli oyuncunun tedavisine Antalya’da devam edilecek ve en kısa sürede takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Antalyaspor’un sezon başında sakatlanan bir diğer oyuncusu genç Doğukan Nelik ise yürüyüşlerini sürdürürken, sezonun ikinci yarısına hazır olacağı değerlendiriliyor.

 

Akdeniz temsilcisi Fraport TAV Antalyaspor, Diyarbekirspor maçının hazırlıklarına bu akşam saat 17.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek. Futbol sorumlusu Nuri Şahin’in Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Güneydoğu temsilcisi karşısında rotasyona gitmesi ve az forma şansı bulan oyunculara şans vermesi bekleniyor.

 

Fraport TAV Antalyaspor ile Diyarbekirspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü Tur karşılaşmasının hakemi Çağdaş Altay oldu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Baykal’ın Cumhurbaşkanı adayı kim?

Muratpaşanın Sultanları, Çanakkaleyi 3-0 ile geçti

Antalya Haberleri: Muratpaşa’nın Sultanları, Çanakkale’yi 3-0 ile geçti