ANTİSAD’da yeni yönetim seçildi

ANTİSAD'da yeni yönetim seçildi

  Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER), olağan genel kurul ile yeni yönetimini belirlerken, derneğin adını da ANTSİAD olarak belirledi. Göreve seçilen yönetim kurulu, derneğin yeni ismi ve vizyonuyla ilk toplantısını yaptı. Her yıl yapılan ve geleneksel hale gelen iftar programında Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kurtar, başkan yardımcıları Mehmet Cantürk, Uğur Akpınar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Toplantı Yönetmeni Nesrin Ayan Özben, Mali Yönetmen Ahmet Bilgiç, Üye Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ender Kuzucu, Kurumsal Kimlik ve Tanıtım işlerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Sercan Önaçan ile üyeler hazır bulundu.

Geniş katılımla gerçekleşen toplantıya, önceki dönem başkanlarından Bülent Kuzu, Yaşar Tabur, Mustafa Üstem, Ali Kıvrak, sektör temsilcileri Mustafa Önder Cantürk, İzzet Şeker ve İlhan Kaplan, ANTSİAD üyeleri ve yapı sektöründe farklı alanlarda iş yapan meslektaşlar katıldı.

Nesrin Ayan Özben’in açılış konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Cantürk, derneğin yeni vizyonu hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kurtar ise şöyle konuştu:

“2004 yılında ANTİMDER adıyla yola çıktık. Bugün yapı sektöründeki tüm bileşenleri, sanayici ve iş insanlarını tek çatı altında toplayacak, gelişecek ve güçlenecek ANTSİAD’ın ilk toplantısı. Antalya Yapı Malzemeleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği olarak değiştirdiğimiz ismimiz, geçmişini unutmadan, tecrübesi, bilgi birikimi ve yeni yönetimiyle sektörümüzü ileriye taşımaya kararlıdır. Meslek odaları dışında yapı sektöründe yer alan tek dernek olan ANTSİAD’ın önümüzdeki dönemde Antalya’da bürokrasiden yerel yönetime kadar iş dünyasında daha aktif olması ve takip edilen bir dernek olması için var gücümüzle çalışacağımızı bilmenizi isterim.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Bedrettin Dalan Anttalks’ın konuğu oluyor

Güvenli bisiklet eğitimi

Güvenli bisiklet eğitimi