Aras Karafil

Aras Karafil

Aras Karafil kimdir, kaç yaşında, boyu, nereli, saç, karpuz, noel baba, trolleri ve şakaları ile tanınan fenomen Aras Karafil hakkında bilgiler. 

Aras Karafil 22 Ekim 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz altı yaşındayken kendisine hiperaktivite teşhisi konuldu. Aris Karafil isminde abisi bulunmaktadır. Eğitim hayatına doğduğu ve büyüdüğü İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Marmara Üniversitesi Grafik Sanatlar Fakültesinde sürdürdü ve bu alandan mezun oldu.

Aras Karafil mesleki kariyerine abisi Aris Karafil ile birlikte reklamcılık alanında çalışarak adım attı. 2007 yılından itibaren sosyal medya mecrasında video içerik üreticisi olarak abisi ile beraber paylaşımlar yapmaya başladı. Bu video içeriklerindeki üstün başarı abi ve kardeşini 2010 yılında çekimini gerçekleştirdikleri remake kliple Okan Bayülgen şov programı olan Disko Kralı’na konuk oldular. İşte tam da bu noktada hayatı bir anda değişmeye başladı.

2011 yılında  Okan Bayülgen’in sunuculuğunu üstlendiği Atv ekranlarında yayınlanan Çek Bakalım adlı kısa film yarışması hayatında bir dönüm noktası oldu. Ardından genç fenomen Aras Karafil 2010 ile 2014 yılları arasında Wipeout, Güven Bana adlı yarışma programlarına katıldı. Sonrasında 1 Erkek 1 Erkek adlı internet dizisini çeken isim oldu.

Son dönemlerde takipçilerine sıkça trol videoları çeken Aras Karafil boyu 1.72 cm kilosu 74 kg ve burcu Terazi. Ayrıca saçına yaptrdığı değişik imajlar ve protez saç videoları ile de beğeni kazanmıştır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Onur Buldu Kimdir?

Özgün Aydın Kimdir?