Arsevi Özkara kimdir?

Arsevi Özkara nereli? Kaç yaşında?

Arsevi Özkara kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Arsevi Özkara oynadığı diziler? Arsevi Özkara sevgilisi? Arsevi Özkara boy kilo yaş bilgileri. Fikret Kuşkan eşi Arsevi Özkara hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdirbölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Arsevi Özkara hayatı ve biyografisi

Arsevi Özkara Türk dizi, sinema oyuncusu Fikret Kuşkan’ın eşi olarak tanınmaktadır. Arsevi Özkara eğitimci olup mesleği öğretmenliktir. 

Arsevi Özkara 1982 yılında Almanya Köln’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Almanya’da başladı. Ardından Ankara’ya döndü. Lise eğitimine Anakara’da başaldı. Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Piyano-Viyolensel bölümün‘nden mezun oldu. Ardından üniversite eğitimine Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilidim Dalı Piyano bölümünde sürdürdü. Eğitimine daha sonra Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi alanında yüksek lisans yaparak devam etti. 2008 yılında bir yıl süre ile Salzburg Mozarteum Üniversitesi’nde müzik ve dans pedagojisi eğitimi aldı. Arsevi Özkara, oyuncu Fikret Kuşkan ile gerçekleştirdiği evlilik ile adını duyurdu.

Kasım 2014 Kasım ayında oyuncu Fikret Kuşkan ile Marsilya’da nikah masasına oturan Arsevi Özkara müzisyen ve aynı zamanda Müzik öğretmenidir.  Arsevi Özkara boyu 1.65 cm kilosu 56 kg burcu Oğlak.

Arsevi Özkara dizileri ve filmleri

Arsevi Özkara oynadığı diziler? Arsevi Özkara hangi dizilerde oynadı? Arsevi Özkara rol aldığı dizi film projesi yoktur.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Berke Juan kimdir?

Asena Nur Kızılarslan kimdir?