Aslı Güler kimdir?

Loreal markasının bir dönem yüzü olan Aslı Güler şu sıralar adını sıça duyduğumuz isim haline geldi. Tiktok platformunda yaptığı paylaşımlar ile hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaşan Aslı Güler’in hayranları sosyal medya fenomeni güzelin hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Aslı Güler kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Uzun bir dönem magazin gündeminden düşmeyen Güler’in adı CZN Burak ile anılıyordu. Aşk yaşadıkları iddası ile gündem olan ikili Merve Yalçın’ın takipçileri tarafından pek hoş karşılanmamıştı. Daha öncesinde CZN Burak ile beraber olan Merve Yalçın aynı zamanda Aslı Güler’inde en yakın arkadaşı. Ancak son zamanlarda ikili hakkında çıkan ayrılık dedikoduları Güler’in yaptığı paylaşımla doğrulandı. Şuan gönül kapıları kapalı olan sosyal medya fenomeni güzelin hayatında kimse yok.

24 Temmuz 2017 tarihinde açtığı youtube kanalında an itibariyle 228B abonesi bulunan Güler yaptığı video paylaşımları ile çok sevildi. Dikkat çekmek adına her videosunda ilgi çekici içerikler hazırlayan Güler takipçiler’nin yüzünü güldürdü. Tarih ve mitoloji kitaplarını sevmesiyle tanınan Güler bu sevgisini youtube kanalına da yansıttı. Youtube kanalında yaptığı makyaj videolarına mitolojik karakterleri ve tarihi yansıtan Güler’in hazırladığı bu içerikler takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

Geniş hayran kitlesine sahip olan Güler İnstagram hesabında takipçilerine merak ettikleri soruları sormalarını youtube kanalında bu soruların cevaplarını paylaşacağını dile getirmişti. Bizlerde siz değerli okuyucularımız için bu soruları ve cevapları yazımıza aktardık.

“Gezmem gereken o kadar çok yer var’ki onları gezerdim. Daha sonra hayatımda kırmamak için sustuğum kişiler var onlara gidip her şeyi söylerdim. Deli gibi içip sarhoş olmayı isterdim. Yapmadıklarımı yapardım yani.”

Ben ikisini de tattım. Bence en iyisi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum ki sevilmek daha önemli. Sevmek acı veriyor arkadaşlar.”

“Bugüne kadar aşk derdim ama son zamanlarda yaşadığım olaylardan sonra iş diyorum.”

“En sevdiğim yok aslında sevdiğim bir sürü arkadaşım var. “

“Aldatıldım tabi ki ancak bunu anlatamam .”

“Omuzumda, sırtımda ve bileğimde gerçek dövmelerim var.”

” Ben genelde eski erkek arkadaşlarımla görüşüyorum tabi ki hiçbiri ile bir problemim yok.”

“Evet instagramda da fark etmişsinizdir zaten.”

“Şuan herhangi biriyle bir ilişkim yok ancak en son 2 yıl süren birlikteliğim vardı biliyorsunuzdur Ömer ile beraberdim.

“Aslında pişman olacağım şeyler yapmamaya özen gösteririm ama illaki pişman olduğum zamanlarda var ama asla geri dönüpte keşke yapmasaydım demem.”

“Buna net cevap vermek tabiki’de çok zor sponsorlar değişiyor sonuçta tahmini bir rakam söylemek zor.”

Sosyal medyada çektiği makyaj, playback, dans ve yavaş çekim videolarıyla oldukça büyük kitlelere sahip olan Aslı Güler’in TikTok‘da 1.4 milyon takipçisi ve 47 milyondan fazla beğenisi, YouTube‘da 219 bin abonesi, Instagram‘da 360 bin takipçisi bulunuyor

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Mehmet Buse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Roza Sabah

İlayna Savuk